Är du nyfiken på något nytt? Just nu letar vi ny kollega på Inskrivningsmottagningen!

 

Vårt anställningserbjudande

På Inskrivningsmottagningen (IM) får du arbeta med en bred patientgrupp i nära samarbete med operation, anestesi och slutenvårdsavdelningarna. Här blir du en del av en liten men familjär arbetsgrupp. Vi arbetar tätt ihop och planerar vår arbetsdag tillsammans i teamet som består av sjuksköterskor och undersköterskor. Som anställd erbjuds du kompetensutveckling, reflektionsforum, föreläsningar och omvårdnadsluncher. Inom verksamheten sker ständigt insatser för att göra arbetsmiljön ännu bättre. 

Spännande är att vi kommer att flytta till nya större lokaler inför sommaren 2025. 

 

Arbetsbeskrivning

På IM tar vi emot patienter som kommer för en planerad operation inom kirurgi, urologi samt ortopedi. Ditt första möte med patienten inför operation blir tonsättande för resten av upplevelsen under kommande vårdtid. Tiden för mötet med patienten är ibland kort och bygger på att vi är väl förberedda, levererar tydlig information och får patienten att känna sig i trygga händer. 

Du som sjuksköterska ansvarar för den pre- och postoperativa omvårdnaden. Det innebär att du tillsammans med övriga teamet arbetar för att flödet till operation ska blir så optimalt som möjligt. Majoriteten av patienterna läggs in på vårdavdelning efter operation, resten av patienterna går hem från IM efter operation. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inskrivning av patienten, provtagningar, kontroller, läkemedelshantering, smärtlindring, sårvård, observation av vitalparametrar, miktionsobs med mera. Vi värnar om att patienten ska känna sig trygg, delaktig och omhändertagen under hela vårdtiden och välinformerad inför hemgång.

 

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Du som söker har minst två års erfarenhet av pre- och postoperativ vård, kirurgi/urologi/ortopedi eller akutsjukvård. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behöver vara flexibel, noggrann och ha lätt för att skapa goda relationer. Vi ser gärna att du lockas av en verksamhet med rutiner, ordning och reda samt har förmåga att arbeta självständigt men också värderar ett gott samarbete med olika yrkesgrupper och andra enheter. Vidare behärskar du svenska språket flytande i både tal och skrift. 

 

Övrigt

Anställningen är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse som sträcker sig till tom 31 Aug 2025, med möjlighet till förlängning. Arbetstid 40 tim/vecka, mån-fre. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 timmar/vecka
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3122
Kontakt
  • Jenny Lindberg Barrios, 0812356960
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets fackexpedition, 08-12357070
Publicerat 2024-05-24
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb