Vill du ha en roll där du får möjlighet att kombinera kliniskt sjuksköterskearbete med utvecklings- och kvalitetsarbete? Som utvecklingssjuksköterska hos oss får du en central roll i att bidra till utvecklingen av både enskilda medarbetares kompetens och verksamheten i stort. Låter detta intressant?

Utvecklingssjuksköterska/Specialistsjuksköterska inom Operation, Södertälje sjukhus:  

Här tar vi tillvara på din kompetens genom att ge dig förutsättningar att både självständigt och i team driva utveckling och ständiga förbättringar med patienten i fokus i samråd med enhetschef. Vi erbjuder dig en strukturerad och individanpassad introduktion utifrån dina förutsättningar. Som utvecklingssjuksköterska har du möjlighet att ingå i utbildningsforum där du träffar dina kollegor för bland annat reflektion och erfarenhetsutbyte. Befattningen är ett delat uppdrag som utförs i patientnära verksamhet. Fördelning mellan klinisk tjänstgöring och utvecklingsarbete görs upp med din närmaste chef, och kan variera över tid. Du förväntas självständigt kunna leda och driva utvecklingsprocesser samt bidra till att stödja nya kollegor genom att omsätta deras kunskaper till färdighet i yrket.

På operationsavdelningen verkar Ort, Kir, Uro och Gyn. Vi är en allmänkirurgisk operationsavdelning där vi hanterar både akuta och elektiva patientflöden. 

Vi erbjuder studiedagar 5-7 gånger/år. Under 2024 kan vi erbjuda dig 5000:- i friskvårdsbidrag. 

Dina personliga egenskaper:  

Som person är du trygg i din profession, har en god pedagogisk förmåga och ett holistiskt synsätt både ur patient - och medarbetarperspektiv. Du trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du har lätt för att samverka med teamet. Dina uppdrag utgår från ett prioriterat arbetssätt. Du ser möjligheter istället för hinder och kan entusiasmera dina medarbetare till förbättringsarbete. Vid denna rekrytering läggs stor vikt vid personlig lämplighet.

Dina kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska inom specialistområdet Operationssjukvård. Har du en annan specialistutbildning relevant för verksamheten samt magister eller masterutbildning är detta meriterande.

Språkkunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav.

 Anställningsform:

Tillsvidareanställning heltid, 50% klinisk tjänstgöring och 50% administrativt arbete, kan diskuteras. Under sommarsemester och jul-/nyårsperioden gäller 100% klinisk tjänstgöring.

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställnings förmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2679
Kontakt
  • Maj Brand, 08-12325945
  • Anna-Karin Jonsson-Sihlén, 08-12325511
  • John Gerdin, 08-12325166
Facklig företrädare
  • Maria Nygaard, Vårdförbudet, 08-12324000
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-06-16

Tillbaka till lediga jobb