Är du sjuksköterska som vill vidareutbilda dig till operationssjuksköterska? Vi kan erbjuda dig en tillsvidareanställning med lön under studietiden. Erbjudandet gäller läsåret 2024/2025 och omfattar både dig som arbetar som sjuksköterska på Danderyds sjukhus idag och dig som vill börja arbeta hos oss. Efter avslutade studier påbörjar du en tjänst på centraloperations Ortopedsektion.

 

Vårt anställningserbjudande

Som nyutexaminerad operationssjuksköterska erbjuder vi dig ett väl fungerande inskolningsprogram, erfaren handledare, regelbundet stöd av utbildningsledare och en närvarande chef. Du får möjlighet att i grupp reflektera tillsammans med erfarna samt lite mindre erfarna för att tillsammans växa inom specialiteten.

Hos oss finns:

 • Nybyggda, toppmoderna operationslokaler, rutiner som utgår från patientens bästa samt teamorienterad miljö ger en lättarbetad och attraktiv operationsavdelning.
 • Ett kunnigt, sammansvetsat gäng med mycket glädje och värme.
 • Öppen och tydlig kommunikation.
 • Bra samarbete med operationsteamet.
 • Pågående spännande utveckling av våra flöden och rutiner för att kunna erbjuda både patienter och medarbetare en fortsatt trygg miljö.
 • Ständigt arbete med utbildning och utveckling för att ha en hög kompetensnivå på arbetsplatsen. Verksamhetsanpassad, tydlig kompetensstege. 

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Allt om dina förmåner

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska med minst två års erfarenhet. 
Tidigare erfarenhet av akutsjukvård är meriterande. 

 

Personliga egenskaper

 • En initiativtagande person som vill växa och utvecklas i sin yrkesroll
 • God förmåga att arbeta i team förenat med självständigt arbete
 • Ett positivt förhållningssätt med engagemang och lyhördhet
 • Förmåga att hantera stress på ett professionellt sätt och trivs med ett omväxlande arbetstempo

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

Du ansöker själv till valfritt lärosäte. Vi kommer att kalla till intervjuer under våren. Vår urvalsprocess kommer att ske parallellt med antagningsnämndens urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan du fått besked om du blivit antagen eller ej.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Augusti 2024
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2596
Kontakt
 • Veronica Ringsäter, 08-12358321
Facklig företrädare
 • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-04-19
Sista ansökningsdag 2024-05-10

Tillbaka till lediga jobb