Södersjukhuset, Kirurgi, Gastroenheten

Är du sjuksköterska och vill känna en riktigt bra magkänsla varje dag på jobbet! Då är kirurgen avdelning 67 arbetsplatsen för dig!

Verksamhetsområde (VO) Kirurgi, med nästan 400 anställda, är en så kallad universitetssjukvårdsenhet (USV-enhet) där vård, forskning och utbildning och också implementering av ny kunskap är våra kärnuppdrag.

Nu söker vi nya sjuksköterskekollegor som vill vara med och utveckla verksamheten.

Arbetsbeskrivning 

 I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. Vi arbetar tillsammans i tvärprofessionella team. Arbetsuppgifterna är varierande och du har stora möjligheter att påverka och kontinuerligt utvecklas. Vi är mycket positiva till om du är intresserad av vidareutbildning och forskning. Vi lägger stor vikt vid att utveckla vår verksamhet genom våra medarbetare. I dina arbetsuppgifter ingår därför att arbeta med förbättringar från idé till genomförande.  

För oss är det viktigt att man trivs och har kul på jobbet, därför är det viktigt för oss att du är en positiv och ansvarstagande kollega som har nära till skratt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i bemötandet och som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger sig för att leverera lösningar. 

Kompetenskrav

  • Legitimerad sjuksköterska

Erbjudande

Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och därför månar vi om att du ska ha ett utvecklande, tryggt och hållbart arbetsliv. Vi erbjuder många olika förmåner och fördelar oavsett var du befinner dig i livet och i karriären. Några av dessa förmåner är:

  • Vidareutbildning. Vi erbjuder regelbundna, kompetenshöjande aktiviteter utifrån medarbetarens och verksamhetens behov.
  • Ett generöst friskvårdsbidrag
  • Personalgym och hälsoteam med fysioterapeuter, ergonomer och hälsopedagoger som kan stötta dig i din träning.
  • Föräldrapenningtillägg och föräldralön.

Läs mer om vårt erbjudande här

Övrigt

Välkommen med din ansökan till

Vårdenhetschef Malin Lindley-Nord, 072-5694243, malin.lindley-nord@regionstockholm.se

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. ( Malin)Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

SÖK NU! Vänta inte för länge på den rätta magkänslan

Läs mer här om hur det är att arbeta inom Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2563
Kontakt
  • Malin Lindley Nord, 072-5694243
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, vardforbundet@sodersjukhuset.se
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb