Är du intresserad av spännande roll som timanställd sjuksköterska? Då kan du vara den vi söker till Kirurg- och urologklinikens Inskrivningsmottagning!

 

Vårt anställningserbjudande

På mottagningen får du arbeta i team med en bred patientgrupp i nära samarbete med kirurg- och urologkliniken som innefattar bland annat operation, anestesi och slutenvårdsavdelningarna. Verksamheten är spännande och kan vara utmanande med snabba flöden och tempoväxlingar, vilket gör att vi lär oss att vara på tårna för att hänga med i svängarna. 

 

Om mottagningen

På inskrivningsmottagningen (IM) tar vi emot patienter som kommer för en planerad operation inom kirurgi, urologi samt ortopedi. Flertalet patienter är slutenvårdspatienter som efter operation ska till vårdavdelning. Vi har även hand om patienter som genomgår dagkirurgiska ingrepp. Ditt första möte med patienten inför operation blir tonsättande för resten av upplevelsen under kommande vårdtid. Tiden för mötet med patienten är ibland kort och bygger på att vi är väl förberedda, levererar tydlig information och får patienten att känna sig i trygga händer. Avdelningen bemannas av sjuksköterskor och undersköterskor. 

 

Arbetsbeskrivning

Du som sjuksköterska ansvarar för den pre- och postoperativa omvårdnaden på mottagningen. Det innebär att du tillsammans med övriga teamet arbetar för att flödet till operation ska blir så optimalt som möjligt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat inskrivning av patienten, provtagningar, kontroller, läkemedelshantering, smärtlindring, sårvård med mera. Patienten ska alltid känna sig trygg, delaktig och omhändertagen. 

 

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska sedan minst 2 år och ser att du har erfarenhet inom kirurgi/urologi samt även erfarenhet inom pre- och postoperativ vård.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel i ditt arbetssätt och uppskatta snabba tempoväxlingar. Vidare behärskar du svenska språket flytande i både tal och skrift.

 

Övrigt

Timanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Arbetstiderna är förlagda dagtid, mån-fre. 

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 h/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2255
Kontakt
  • Jenny Lindberg Barrios, 0812356960
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-04-04
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb