Verksamhetsområde Vårdnära administration och service är ett resursområde inom
sjukhusets matrisorganisation. Inom verksamhetsområdet finns medicinska sekreterare, administratörer i huvudkassa, journal- och kundservice, DRG/kvalitetssamordnare, försörjning och serviceenheten. 

Vi erbjuder dig en tjänst i ett härligt gäng med en god gemenskap. I vår verksamhet finns trevliga kollegor och chans att utvecklas. Vi strävar efter att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna. 

Försörjningspersonal på Södertälje sjukhus:  

Vi utvecklar och effektiviserar flödet av varor och tjänster. Inom avdelningen/enheten bedriver vi ett systematiskt förbättringsarbete där sjukhusets värdegrund beaktas. Med truck/sparkcykel levereras post, paket, läkemedel och förbrukningsvaror till avdelningarna. Insamling av avfall samt återvinningsfraktioner.

Som försörjningspersonal kommer du att arbeta med:
Mat- och diskvagnsleveranser 
Tvätt- och förrådsvagnsleveranser 
Hantering av återvinning 
Hämtning av avlidna från vårdavdelningar, som även görs under beredskap 
Varumottagning och varuleveranser 
Posthantering 
Apoteksleveranser 
Hantering av vissa möbelflyttar inom sjukhuset 

Dina personliga egenskaper:  

Som medarbetare på försörjningen har du en positiv inställning, är ansvarstagande och tar initiativ. Du har en drivkraft då du tillsammans med andra medarbetare planerar, organiserar och genomför arbetet självständigt. I tjänsten som vaktmästare krävs en god samarbetsförmåga och smidighet med interna och externa kontakter. Du har en hög känsla för service, varför stor vikt läggs på personliga egenskaper. Du behöver vara skicklig i att hitta nya och alternativa lösningar som gagnar verksamheten samt kunna se möjligheter till utveckling och förbättringar.

Dina kvalifikationer:  

Du har en fullständig gymnasieexamen samt god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Svenska är ett krav. Du behöver vara praktiskt lagd, kunna hantera olika moment och besitta en förmåga att se brister, problem och kunna åtgärda dessa. Arbetets art kräver en god fysik, vilket innebär att en god hälsa är en förutsättning.

Det är meriterande med erfarenhet av vaktmästare/försörjning, såsom service och underhåll. Goda datakunskaper är meriterande, då datorn är ett viktigt redskap i vårt arbete. Vi förutsätter att du delar våra grundläggande värderingar; omsorg och ansvar. 

Villkor: 
Endast en fullständig ansökan behandlas. För att ansökan ska vara fullständig ska följande bifogas: 

•    CV 
•    Personligt brev
•    Examensbevis från gymnasiet, alternativt examensbevis från Komvux. 

Anställningsform:

Heltid, tillsvidareanställning. Dag, kväll och helg efter rullande schema. Helgtjänstgöring var 3:e helg. Beredskap ingår. 

Om Södertälje sjukhus:

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Vi är stolta över att vara det lilla sjukhuset med korta beslutsvägar, närvarande chefer och goda anställningsförmåner. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. 

Vår vision:

Ditt sjukhus genom livet. Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 300 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt.

 

Välkommen med din ansökan! För att din ansökan ska vara komplett bifoga både personligt brev och CV. 

Inlämnade ansökningshandlingar betraktas som allmän handling och kan på begäran lämnas ut till utomstående enligt Offentlighets- och sekretesslagen.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2212
Kontakt
  • Maria Frisk, 08-12324693
Facklig företrädare
  • Kommunal, Kent Näslund, 08-12324640
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb