På Endoskopicentrum Danderyds Sjukhus arbetar idag 16 sjuksköterskor, två specialistsjuksköterskor inom endoskopi, flertal kirurger och gastroenterologer. Vi gör både planerade och akuta undersökningar, avancerad miniinvasiv kirurgi och behandlingar. Vi söker nu en biträdande vårdenhetschef.

 

Vårt anställningserbjudande

Som biträdande vårdenhetschef på Endoskopicentrum ingår du i ett team av sjuksköterskor, specialistutbildade skopister och läkare. I arbetsuppgifterna ingår kliniskt arbete som sjuksköterska, att koordinera och leda medarbetare i det operativa arbetet samt administrativa uppgifter. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling.

 

Arbetsbeskrivning

Som biträdande vårdenhetschef har du ett nära samarbete med vårdenhetschefen. Tillsammans arbetar vi för att kvalitetsutveckla både enheten och verksamheten i stort. Tillsammans med chef och medarbetare arbetar du för att upprätthålla en god arbetsmiljö och är drivande i förbättringsarbeten. Du arbetar till stor del kliniskt men administrativa arbetsuppgifter ingår såsom hantering av scheman, rapportering av sjukfrånvaro och semesterplanering. 

Uppdraget är tidsbegränsat på 2 år med möjlighet till förlängning. Du har en tillsvidareanställning i grundprofessionen.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 5 års erfarenhet inom endoskopi. Erfarenhet av en ledande funktion är meriterande. 

 

Personliga egenskaper

Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och ansvarstagande. Du tycker om att arbeta i grupp, du är nyfiken, har en rak kommunikation och är lösningsorienterad. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt ett gott bemötande för att skapa ett bra arbetsklimat. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 
Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2186
Kontakt
  • Christina Jerand, 08-12358922
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-29

Tillbaka till lediga jobb