Norra Stockholms akutsjukhus har mer än 450 000 invånare i sitt upptagningsområde. Anestesi- och intensivvårdskliniken har ca 320 medarbetare varav ett 60-tal är läkare. Vi försörjer många olika anestesienheter, såsom kirurgi, urologi, ortopedi, kvinnosjukvård inkl. mer än 10 000 förlossningar på två förlossningsavdelningar, dagkirurgi, ÖNH, accessenhet samt externa anestesier på hjärtlab och röntgen. Vår intensivvårdsavdelning har 8–10 ordinarie vårdplatser.

Vi utvidgar nu vår anestesiverksamhet och behöver därför rekrytera fler specialistläkare. I princip alla våra läkare roterar mellan anestesi och IVA. 

 

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom området och få möjlighet att vara placerad på våra olika enheter inom IVA och anestesi. Vi erbjuder en bred, intressant och utvecklande roll på ett av Sveriges största akutsjukhus. Vi är det lilla, stora, sjukhuset och vår arbetsplats präglas av gott samarbete med alla yrkeskategorier, trevlig stämning, omtanke samt att vi alla är personer som verkligen gillar vårt jobb.

 

Kvalifikationer

Vi söker nu specialistläkare inom anestesi och intensivvård som vill vidareutvecklas inom specialiteten i en kunskapsintensiv, lärande och respektfull miljö. Nyfikenhet, lyhördhet, flexibilitet samt samarbetsförmåga med alla professioner är egenskaper som vi värdesätter högt för tjänsten. I vår verksamhet ingår ett stort akutuppdrag och vi kommer att prioritera sökande som är intresserade av detta samt även att delta i jourarbete. Intresse eller erfarenhet av forskning är meriterande samt barnanestesi, då vi har den patientgruppen på två av våra opererande enheter.

Låter detta intressant? Hör gärna av dig för frågor eller sök tjänsten redan idag!

Vill du få mer inblick i vår vardag? Följ oss på instagram @danderyd_aneiva

 

Ansökan LUS-tjänst

Vid rekrytering av specialistläkare/biträdande överläkare/överläkare genomförs alltid en sakkunnigprövning vilket är en förutsättning för att erhålla specialisttjänst på Danderyds sjukhus.

För att din ansökan ska beaktas behöver följande dokument bifogas:  

  • Legitimationsbevis läkare
  • Bevis på specialistkompetens från Socialstyrelsen
  • Ev bevis på medicine licentiat/doktorsexamen
  • Ev publikationsförteckning

Vi ser helst att du scannar in ovan angivna handlingar och bifogar ansökan.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2039
Kontakt
  • Olof Elisson, Sektionschef Anestesi, 08-12358290
  • Otto Ankarcrona, Sektionschef IVA, 08-12358072
Facklig företrädare
  • Anette Hein, Läkarförbundet , 08-12357501
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb