Tiohundra AB, Sommarannonser *

När våra ordinarie medarbetare går på välförtjänst semester söker vi vikarier till vårt boendestöd. 

Om oss

Till dig som är skötare eller har motsvarande reell kompetens kan vi erbjuda jobb inom boendestödet. Du får möjlighet att upptäcka hur det är att arbeta i ett bolag som inte är som alla andra.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Om tjänsten

På boendestödet i Norrtälje kommun arbetar vi med vuxna (18 till 65 år) med olika stödbehov utifrån en psykiatrisk funktionsnedsättning eller samsjuklighet.


I rollen som boendestödjare arbetar du i brukarens hem eller på annan plats i kommunen. Du utgår från brukarens individuella behov och önskemål och ger stöd i det dagliga livet utifrån metoderna ESL och MI. Du stödjer mot en ökad självständighet genom att skapa förutsättningar för att lättare kunna hantera vardagen tillsammans med brukaren. Tillsammans med övriga medarbetare arbetar du med målet att göra dagen meningsfull och innehållsrik för de brukare du träffar.

Vi söker sommarvikarier vecka 27 - 32

Sök idag!

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden. Anställningens omfattning, heltid/deltid, kan variera efter överenskommelse.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Norrtälje kommun
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1853
Kontakt
  • Charlotte Almén, Bitr enhetschef Fokushuset Boendestöd, 08-12327529
Facklig företrädare
  • Nås via växeln, 0175-10100
Publicerat 2024-03-19
Sista ansökningsdag 2024-05-27

Tillbaka till lediga jobb