Södersjukhuset AB, Anestesi IVA, Anestesiavdelningen

Vår verksamhet finns i toppmoderna lokaler i Södersjukhusets nya operationsbyggnad. På våra fem moduler med 25 operationssalar bedriver vi operationsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, dagkirurgi, gynekologi/obstetrik och handkirurgi. Nu söker vi ytterligare en kollega till vårr dagkirurgiska verksamhet - vi är nyfikna på vad just du kan bidra med! Välkommen till oss! 

Arbetsbeskrivning 

Du arbetar i nära samarbete med övriga medlemmar av operationsteamet för att uppnå en god vård i den dagliga verksamheten. Du genomför anestesier på ett patientsäkert vis, såväl självständigt som tillsammans med anestesiläkare. Du samarbetar med våra undersköterskor under den perioperativa fasen. Du ger anestesi till både vuxna och barn.  

Till din hjälp har du en daglig driftledare (DDL) på varje modul som sköter logistiken så du kan fokusera fullt ut på ditt arbete som anestesisjuksköterska. En del av dina arbetspass kan förläggas på pre/postoperativa avdelningen. 

Tjänsten gäller tillsvidareanställning heltid alternativt deltid. Du väljer!

Veckoarbetstid 40 timmar/v med tjänstgöring dagtid. 

Kvalifikationer

Dina tankar och idéer är viktiga pusselbitar för oss i det fortsatta utvecklingsarbetet. Därför ser vi att du är en person som gillar att bidra med din kunskap, idéer och entusiasm. Att du motiveras av förändrings- och förbättringsarbete ser vi som en positiv egenskap. Vi ser också att du är flexibel, strukturerad och har god förmåga att prioritera i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom anestesisjukvård.
  • Minst 4 års erfarenhet som anestesisjuksköterska inom akutsjukvård.

Meriterande:

  • Magisterexamen

Erbjudande

Personlig introduktion efter dina tidigare yrkeskunskaper och behov Möjlighet till bred kompetensutveckling  Friskvårdsbidrag på 5000 kr per år. Tillgång till vårt moderna personalgym (där du både kan gå på olika gruppträningspass eller träna själv i gymmet) Omvårdnadsledare som stöttar dig i din utveckling på de olika modulerna. Ett individuellt ledarskap som utgår från dig.

Vi värnar om att avsätta tid för kvalitets- och utvecklingsarbete samt utbildningar. Vi har ett stort utbildningsuppdrag för att ge våra framtida kollegor en så bra start som möjligt på sin karriär. Våra medarbetare är kompetenta handledare för både studenter, forskare och nyanställda.

Övrigt

I din ansökan ska du bifoga examensbevis.

Rekrytering till denna tjänst sker fortlöpande under ansökningstidens gång. Södersjukhuset gör även kontroll i misstanke- och belastningsregister inför beslut om anställning.  

Är Du nyfiken på vår verksamhet eller funderar Du på något? Hör av dig så berättar vi gärna mer eller bokar ett förutsättningslöst möte. Vid intresse finns det även möjlighet att hospitera för att få en närmare inblick i vårt dagliga arbete!

Besök gärna vår hemsida här

Varmt välkommen med din ansökan!

Södersjukhuset tillämpar registerkontroll innan anställning

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenkommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/9242
Kontakt
  • Vårdenhetschef Per-Anders Bark , 08-12364364
  • Vårdenhetschef Anna Björne , 08-12365116
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet,anestesiavdelning, 08-12362838
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb