Vi söker nu timanställda undersköterskor till Internmedicin! Hos oss på avdelning 76 är det viktigt att hjälpas åt, stötta varandra och ha roligt på jobbet. Är du den vi söker? 

 

Vårt anställningserbjudande

Vi erbjuder dig en bra introduktion, tydliga rutiner och möjlighet till en god arbetsmiljö, men kanske det viktigaste av allt så erbjuder vi dig ett arbete med fantastiska kollegor. 

Arbetet på avdelningen genomsyras av arbetsglädje, prestigelöshet, samarbete och flexibelt tänkande. Hos oss får och känner du att det går bra att fråga om allt. Oavsett yrkeskategori så hjälps vi åt och arbetar tillsammans på lösningar för att arbetet ska flyta på. Du får en individuellt anpassad inskolning. 

 

Om tjänsten:

Avdelning 76 har en inriktning på allmän internmedicin och våra patienter har ett brett spektrum av internmedicinska diagnoser. Vi har 12 vårdplatser med enkelsalar. Vårt mål är omhändertagande och vård av den akut sjuka patienten. Vi har direktintag från akuten dygnet runt samt övertag från de övriga verksamhetsområden inom sjukhuset vilket gör att du kommer möta och vårda patienter med såväl akuta som kroniska sjukdomstillstånd.

Vi håller till i nyrenoverade, rymliga lokaler med stor, härlig terrass för lunch- och fikarasten. Vi arbetar teambaserat, lär av varandra och har ett gott samarbete mellan professioner där patientens bästa är vårt gemensamma mål.

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet som undersköterska är ett omväxlande arbete som innebär kvalificerad vård och omvårdnad av patienter. Vi arbetar i team kring våra patienter där teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska samt paramedicinare. Vi sätter därför stor vikt att du är lyhörd inför andras behov; du känner av, lyssnar in och förmedlar information tydligt och rakt. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar utöver basal omvårdnad regelbundna kontroller av vitalparametrar, nutritionsbehov, venös-och kapillärblodprovstagning, katetersättning, såromläggning, EKG-tagning, mobilisering mm. 

 

Kvalifikationer

  • Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.
  • Önskvärt med erfarenhet från akutsjukvård.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 

Du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att kunna anställas med titeln undersköterska, i annat fall kan du komma att anställas inom yrkeskategorin sjukvårdsbiträde. 

 

Personliga egenskaper

Vi söker dig som alltid sätter patienten först, tar ett stort ansvar för ditt eget arbete och vill vara med att utveckla vård och omvårdnad. Arbetet kräver god förmåga att arbeta självständigt men samtidigt är du en del av ett team och bidrar till att helheten fungerar. Vi söker dig som är engagerad, ödmjuk och omvårdnadsfokuserad, är flexibel och som tycker om att arbeta i team, men som också är självständig och tar egna initiativ. Du är positiv, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga som skapar goda relationer med patienter, anhöriga och arbetskamrater. Du bör vara lugn och stresstålig samt arbetar utifrån rutiner. 

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla vården och bidra till vårt förbättringsorienterade klimat

 

Övrigt

  • Timanställning.
  • Dag, kväll-samt helgtjänstgöring. 
  • Start enligt överenskommelse. 
  • Introduktion anpassad just för dig utifrån dina tidigare erfarenheter och individuella behov.

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/9164
Kontakt
  • Malin Gustafsson, 08-12358314
Facklig företrädare
  • Kommunal , 010-4427000
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-06-04

Tillbaka till lediga jobb