Vi söker dig som är legitimerad läkare för vikariat vid Essinge vårdcentral där du erbjuds mycket goda möjligheter till utvecklande arbete i kollegial och lärande miljö. Ambitionen är övergång till ST i Allmänmedicin om intresse och förutsättningar finns

Essinge vårdcentral drivs inom SLSO och är en välfungerande enhet med låg personalomsättning. För närvarande är vi ca 20 stycken medarbetare och hela enheten kännetecknas av god stämning och gott samarbete. I dagsläget är det ca 7 350 listade patienter och flertalet av dem bor på någon av Essingeöarna. Vi finns på ön Lilla Essingen nära centrala Stockholm. Vårdcentralen ligger vid vattnet och intill finns restauranger, badbryggor och promenadstråk. Det är lätt att ta sig till oss med buss, cykel, bil eller båt.

Vi erbjuder distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, telefonrådgivning, diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, äldremottagning, psykologmottagning och barnavårdscentral. Vi har även ett fullt utrustat närlaboratorium.

Om tjänsten:

Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt mottagningsarbete på vårdcentralen som legitimerad läkare, där du träffar patienter i alla åldrar på akut och planerad mottagning såväl digitalt som fysiskt. Du kommer att ha stöd och handledning av medarbetare och erfarna kollegor. 

Om dig:

Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation. Intresse för och erfarenhet av primärvård, och akutmedicin är meriterande. Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav inom Region Stockholm.

Du har mycket god samarbetsförmåga, ett stort engagemang och är noggrann. Du har också förmåga att anpassa dig utifrån olika situationer samt har ett positivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och professionellt bemötande av både patienter och medarbetare.

Anställningsform:

Tidsbegränsad visstidsanställning, på heltid. Vikariat inför eventuell ST. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrig information:

Upplysningar om tjänsten lämnas ut av rekryterande chef Martina Engman Tel: 070-249 59 88

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7117
Kontakt
  • Martina Engman, 070-2495988
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, läkarförening, 0724514355
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-13

Tillbaka till lediga jobb