Psykiatri Södra Stockholm, Psykiatrisk avdelning 40 Nacka

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård

Vi söker en sjuksköterska på Psykiatrisk avdelning 40 med inriktning mot affektiv sjukdom. Är du vår nya kollega?


Vi är ett glatt gäng som främst vårdar patienter med affektiv sjukdom och har 16 vårdplatser.  På avdelningen arbetar skötare, sjuksköterskor, läkare, kurator och arbetsterapeut finns att tillgå.

Avdelningen arbetar utifrån processkartan för psykiatrisk heldygnsvård och följer patienten genom hela vårdprocessen. Bergenmodellen för att förebygga hot och våld tillämpas på avdelningen och vi ser bemötande som oerhört viktigt. Avdelningen arbetar enligt Safewards, som i kombination med Bergen ger en trygg och harmonisk avdelningsmiljö som gynnar både patientsäkerhet och personalens arbetsmiljö.

Se mer på: www.safewards.seDitt arbete som sjuksköterska

Som sjuksköterska på avdelningen ansvarar du för den psykiatriska och somatiska omvårdnaden av patienterna. Du har mycket kontakt med vårdgrannar och närstående. Du arbetar med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter i form av medicinutdelning och dokumentation i journalsystemet TakeCare. Du arbetsleder ditt team och arbetar för att patientens blir delaktighet.

Om du har en specialistsjuksköterskeexamen med inriktning på psykiatri finns det möjlighet att tillsammans med enhetschef ansvara och utveckla något av följande områden: läkemedelshantering, dokumentation, integrerat öppen och heldygnsvårdsansvar, huvudhandledare för sjuksköterskestudenter eller som patient och närståendesamordnare.

Våra förväntningar på dig

Vi letar efter dig som har en god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har en empatisk förmåga som speglas i en nyfikenhet och öppenhet för människor. Du har ett intresse för vårdutveckling och deltar aktivt i utvecklingen av enheten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga.

Vidare ställer vi krav på att du är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrisk heldygnsvård. Även du som är nyutexaminerad sjuksköterska är självklart välkommen att söka tjänsten och vi erbjuder då ett anpassat introduktionsprogram för just dig.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder en arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att patienterna får den bästa möjliga vården. Som arbetsgivare månar vi om våra medarbetares hälsa och välmående och erbjuder bland annat flextid, friskvårdstimme och 5000 kr i årligt friskvårdsbidrag. Läs mer om våra förmåner här: Förmåner (sll.se)

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid, dag/kväll och 2 helger av 5. Tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Just nu erbjuder vi en signeringsbonus om 10 000 kr! Om du fortsatt är anställd hos oss efter 12 månader får du ytterligare 10 000 kr*.Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess.

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

*För att du ska vara berättigad till signeringsbonus krävs:

Att du signerar ett anställningsavtal med anställningsform tillsvidareanställning (månadsavlönad) senast den 31 december 2023. Att du vid anställningstillfället inte är anställd av Region Stockholms nämnder/bolag eller av akutsjukhus som drivs på uppdrag av Region Stockholm.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7100
Kontakt
  • Cathrin Widlund, 08-12368447
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490
Publicerat 2023-10-18
Sista ansökningsdag 2023-11-19

Tillbaka till lediga jobb