Vill du bli en av oss! En av våra fysioterapeuter har lämnat oss för nytt uppdrag inom vår verksamhet. Vi söker därför dig som är fysioterapeut/sjukgymnast för en tillsvidareanställning till vår mottagning i Spånga.

Här finns möjlighet att arbeta på mottagning och/eller i vårt hemrehabteam.

På Spånga Rehab bedriver vi primärvårdsrehabilitering med tilläggsuppdrag för neuroteam. Förutom fysioterapeuter arbetar här arbetsterapeuter, dietister, kiropraktor, logoped, kurator samt receptionist och vi är en lagom stor grupp på 24 personer. Vi erbjuder en arbetsplats med kompetenta, positiva och drivna arbetskamrater som tillsammans skapar förutsättningar för att förbättra våra patienters livskvalité. Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang! Spånga Rehab är en av fyra mottagningar som ingår i resultatenheten Rehab Västra inom Stockholms Läns Sjukvårdsområde. Våra övriga mottagningar finns i Bromma, Kista och på Ekerö. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare.

I vår verksamhet arbetar vi aktivt för en god arbetsmiljö och en utvecklande lärandemiljö. En hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv är för oss en självklarhet! Därför satsar vi på flexibla arbetstider, ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid samt fri sjukvård.

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut/sjukgymnast i primärvården träffar du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna har en mängd olika typer av sjukdomar och problem. Arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet.

Du arbetar självständigt och rehabiliteringsarbetet sker i nära samarbete med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling individuellt och i grupp på mottagningen samt hembesök. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna. Vid mottagningen arbetar vi även med arbetsförmågebedömningar, demensutredningar och patientutbildning.

Anställningsform

Tillsvidaretjänst. Heltid 40 tim./vecka med flexibla arbetstider. Tillträde enligt överenskommelse, provanställning kan komma att tillämpas. Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Kvalifikationer

- Leg. sjukgymnast/fysioterapeut

- Magisterexamen är meriterande

- Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande och/eller vidareutbildning på       högskolenivå

- B-körkort

Önskvärda kompetenser

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

- Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten

- Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga

- Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Information om tjänsten lämnas av: Enhetschef Anna Möller tel: 08- 123 390 55, mail: anna.k.moller@regionstockholm.se

Fackliga företrädare: Thomas Airio, tel 070-484 60 52

Övrig information

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Spånga
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7076
Kontakt
  • Anna Möller, 08-12339055
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Sv fysioterapeuter, 070-4846052
Publicerat 2023-09-20
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb