Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar? BUP heldygnsvårdsenhet 1 på Södermalm söker nu undersköterskor för dag- och kvällstjänstgöring.

BUP Stockholm Sektion Akut och Heldygnsvård består idag av tre enheter som bedriver heldygnsvård, en akutmottagning, en enhet som hanterar mottagning av nya ärenden till BUP samt en konsultenhet som ger psykiatrisk vård till patienter som vårdas på barnmedicinsk klinik. Under hösten 2021 startade vi även den nya enheten BUP Neuropsykiatri.

Heldygnsvårdsenhet 1 erbjuder psykiatrisk vård till barn och ungdomar t o m 17 år med komplicerade psykiatriska tillstånd som är i behov av en kort tids intensifierad vård. Vården bedrivs med hög delaktighet av det privata nätverket. Vi kan bistå med bland annat diagnostisering, medicinjustering, observation, utredning och kartläggning. Arbetet sker i team där läkare, sjuksköterskor och skötare finns representerade tillsammans med paramedicinska resurser. Vården bedrivs enligt HSL och LPT och präglas av en helhetssyn där såväl psykiatriska som psykologiska samt sociala faktorer är av betydelse för diagnostik och behandling.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga praktiska uppgifter på en psykiatrisk vårdavdelning, patientsamtal, delta i och initiera aktiviteter med patienterna samt utföra omvårdnadsåtgärder.

Kvalifikationer
Du som söker ska ha examen från antingen undersköterskeutbildning med inriktning psykiatri eller skötarutbildning som omfattar minst 1350 gymnasiepoäng. Bifoga examensbevis till ansökan!

Det är meriterande att du har yrkeserfarenhet från barn-och ungdomspsykiatrisk heldygnsvård.

Personliga egenskaper
Du är stabil, har en personlig mognad och empatisk förmåga. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att samarbeta tillsammans med dina kollegor för patienternas bästa. Du har förmåga att ställa om vid akuta situationer och arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
BUP skapar goda förutsättningar för att du ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri öppensjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, tjänstepension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5.000 kr per år). 

Övrig information 
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Provanställning kan komma att bli aktuellt, t ex om du inte har någon tidigare erfarenhet av arbete inom barn- och ungdomspsykiatri.

Vi ser fram emot din ansökan!


Om oss

BUP heldygnsvårdsenhet 1 är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7042
Kontakt
  • Mahin Daraiee, 070-2619078
Facklig företrädare
  • Arnstein Mogstad, Kommunal, 08-12340466
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-03

Tillbaka till lediga jobb