Stockholms läns sjukvårdsområde, Habilitering och Hälsa, FoUU-Enheten

Om oss:

Habilitering & Hälsa är en del av Stockholms länssjukvårdsområde (SLSO) inom Region Stockholm. Vi är en kunskapsorganisation som bedriver egen forskning och utveckling och driver flertalet specialiserade enheter. Vårt arbete vilar på värdegrunden om alla människors lika värde samt patientens fokus. Vi utgår från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi består av omkring 700 medarbetare och 30 mottagningar i Stockholms län. Vi samverkar med nätverk så som familjer, personal och andra vårdgivare för att skapa större delaktighet i samhällslivet.

Lyssna gärna på Habilitering & Hälsas podd Funka olika och läs vår tidning Funktion i fokus Du kan även följa oss på Facebook eller läs mer om oss på habilitering.se Jobba hos oss.

Om tjänsten:

Specialisttjänsten logoped innebär att du har ett strategiskt och övergripande ansvar för att initiera, utveckla och driva processer och ansvarsområden inom yrket tillsammans med chef för FoUU och ledningen vid Habilitering & Hälsa. Du har ett samordnande sakkunnig- och utbildningsansvar för ditt ansvarsområde och du handleder kollegor under specialistutbildning samt i projekt- och utvecklingsarbeten. Specialisttjänsten är ett tidsbegränsat förordnande om 3 år. 50 % kliniskt arbete som logoped kombineras med 50 % specialisttjänst utanför klinik. Den exakta fördelningen kan förhandlas.

Om dig:

Vi söker dig som är legitimerad logoped med specialistexamen inom ett relevant område för Habilitering & Hälsa, och med utbildnings- och/eller handledningsmeriter. Det är ett krav att du har flerårig erfarenhet inom funktionsnedsättningsområdet och att du har arbetat med habiliteringens målgrupper samt att du har erfarenhet av vårdprogram och -processer för individer med funktionsnedsättning. Du har ett stort engagemang för att bidra till att underlätta vardagen för personer med funktionsnedsättning. Du behöver ha god kompetens i evidensbaserad praktik och metodutveckling.

För att trivas och klara av det varierade arbetsinnehåll som finns i vår verksamhet krävs det att du är strukturerad och flexibel. Du har hög kompetens i att anpassa din kommunikation och bemötande till personer med funktionsnedsättning. Arbetet kräver en god förmåga och erfarenhet av att samverka med andra, samt samordna och leda olika arbetsgrupper, processer och projekt. Du har en god analytisk förmåga och hög kompetens i kommunikation i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning som logoped med placering vid en mottagning inom Habilitering & Hälsa, med ett 50 %, 3-årigt förordnande som specialisttjänst utanför klinisk tjänst. Tillträde enligt överenskommelse.

Är du intresserad?

Kontakta gärna:

Tatja Hirvikoski, chef för FoUU

Telefon: 08-123 350 02

Facklig företrädare: 

Clara Hultqvist

Telefon: 08-123 357 78

Hos oss erbjuds du:

- Ett variationsrikt arbete
- En god gemenskap i tvärprofessionellt teamarbete
- Extern och kollegial handledning
- Kompetensutveckling via vår interna personalutbildning
- Fri hälso- och sjukvård
- Friskvårdsbidrag och friskvård under arbetstid                      
- Flexibel arbetstid 
- Extra ersättning vid föräldraledighet

Övrig information: 

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7040
Kontakt
  • Tatja Hirvikoski, 08-12335002
Facklig företrädare
  • Clara Hultqvist, 08-12335778
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-12

Tillbaka till lediga jobb