Folktandvården Karolinska Huddinge Orofacial medicin

Orofacial medicin är en del av Folktandvården Stockholms specialisttandvård och verksamheten är lokaliserad vid de olika akutsjukhusen samt vid Stockholms Sjukhem. Det är en dynamisk och multidisciplinär specialitet där fokus ligger på en kombination av högspecialiserad tandvård, utbildning och även forskning. 

Nu finns chansen att genomföra meriteringstjänstgöring 50% under 2 år vid Karolinska Huddinge orofacial medicin!

Har du redan anställning inom Folktandvården Stockholm förläggs din övriga arbetstid på din hemmaklinik. Saknar du tidigare anställning inom Folktandvården Stockholm kommer du i samband med rekrytering erbjudas en grundanställning inom allmäntandvård hos oss där du efter avslutad tjänstgöring inom orofacial medicin fortsätter din tjänstgöring.

Ditt uppdrag
Du kommer att få en utvecklande och stimulerande klinisk tjänstgöring där du arbetar motsvarande en 50% tjänst inom orofacial medicin vid Karolinska Huddinge. Tjänsten har sin start i början av januari 2024 på 50% och fortsätter under 2 års tid hos oss, övrig tid sker tjänstgöring på hemmaklinik i allmäntandvården. Placering på annan orofacial medicinsk enhet inom Folktandvården kan bli aktuellt under delar av placeringen. Hos oss träffar du patienter inom hela orofacial medicins vårdspektrum som t.ex infektionsutredningar, oralmedicinska utredningar och tandvård under narkos. 

Målet med meriteringstjänstgöringen är att du ska lägga en pusselbit inför din framtida utbildning till specialisttandläkare inom orofacial medicin, samt att du efter utbildningen har den kompetens som krävs för att kunna möta de krav som ställs på omhändertagande av medicinskt sköra patientgrupper. Utbildningen kommer att ge dig en bra bas i klinisk helhetssyn. Hos oss får du även tillgång till handledning under hela din vistelse. 

Vad behöver du för att lyckas
Du är allmäntandläkare med svensk tandläkarlegitimation och har arbetat heltid i minst två år. Du har även en mycket god kommunikativ förmåga i svenska och engelska i både i tal och i skrift. Målinriktat intresse för orofacial medicin är meriterande.

Anställningen
Anställningens omfattning är på 24 månader och på halvtid, med tillträde under början av januari 2024. För att kunna söka en meriteringstjänst hos oss inom Folktandvården Stockholm behöver du redan vara anställd hos oss, eller bli anställd på en av våra allmäntandvårdskliniker om du är extern sökande i samband med rekryteringen.

Välkommen med din ansökan senast den 8 oktober 2023.

Har du frågor?
Kontakta gärna klinikchef Johan Lundström , 08-123 163 58.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-01-08
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50% inom orofacial medicin under 2 år
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/7012
Kontakt
  • Johan Lundström, 08-12316358
Facklig företrädare
  • Ulrika Rehban, 08-12315232
Publicerat 2023-09-19
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb