Tiohundra AB, Funktionsstöd och service

Som stödassistent på Fjällstigens Grupp-bostad och Språngets Daglig verksamhet inom LSS erbjuder vi dig ett självständigt arbete med stort ansvar.  En stor trygg arbetsgivare med medarbetaren i fokus.

Om tjänsten

På Fjällstigen arbetar Du med personer som är beviljade insatser enligt Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade- LSS.

Som stödassistent inom LSS  arbetar du med att stötta brukarna i deras dagliga liv genom att individanpassa insatserna , tillgodose basala behov, handleda, stödja och motivera brukarna i aktiviteter och arbetsuppgifter. Du arbetar tillsammans med dina kollegor med ett salutogent, respektfullt och individanpassat bemötande i alla situationer. På arbetsplatsen har du ett stort ansvar och goda möjligheter att utveckla och påverka ditt arbete.

Den innebär också att du arbetar vissa dag pass på daglig verksamhet 

Vi söker dig som vill arbeta med ett pedagogiskt förhållningssätt och ha ett varierande arbete då tjänsten innebär både arbete på en grupp-bostad och daglig verksamhet. Varierade arbetstider behöver passa dig. 

Om dig

  • Vi söker dig som är stödassistent, undersköterska eller har dokumenterad längre erfarenhet av liknande arbete inom LSS
  • Du är lösningsfokuserad, ansvarstagande och flexibel samt anpassar ditt förhållningsätt och bemötande utifrån varje brukares unika behov. 
  • Vi använder en mindre buss och bil på enheterna, till bland annat arbetsuppgifter och utflykter, och därför är körkort ett krav.

Din roll som stödassistent/undersköterska  är varierande, men har sin utgångspunkt i varje enskild brukares individuella behov, förutsättningar och önskemål. Du ger våra boende individuellt stöd och omvårdnad samt utför serviceinsatser.

En viktig del i ditt uppdrag är dokumentationen  Detta innebär även uppföljning och rapportering om det sker förändringar i omvårdnadsbehovet och hälsotillståndet. Genom dokumentation säkerställer du att brukaren får rätt insatser och att du även bidrar till att insatserna är av god kvalitet samt att vi utför en säker vård och omsorg därav är krav på goda kunskaper i tal och skrift i svenska.

 Som stödperson till en brukare ansvarar du för att upprätta genomförandeplaner och samverka med brukarens nätverk. 

 

Om oss 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 20231023
Löneform enligt avtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad ca 90%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6908
Kontakt
  • Ulrika Moberg, 08-12326752
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-08

Tillbaka till lediga jobb