Psykiatri Nordväst, Öppenvårdssektionen, Sollentuna psykmottagning

Sollentuna psykiatriska mottagning (SPM) är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som riktar sig till alla personer över 18 år, folkbokförda i Stockholms län som är i behov av psykiatrisk vård på specialistnivå. Mottagningen ingår i Psykiatri Nordväst, en universitetsklinik i nordvästra delen av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) med ca 550 engagerade medarbetare.

SPM är en trevlig arbetsplats med hög kompetens och god gemenskap som finns i ljusa och fräscha lokaler i Sollentuna, nära buss och pendeltåg (Helenelund). På mottagningen är vi uppdelade i två basteam samt ett neuropsykiatriskt team, baserade på patientens behov. Vi hjälper främst patienter med depression, ångestsyndrom, PTSD, personlighetssyndrom samt ADHD. Hos oss arbetar förutom  psykologer sjuksköterskor, läkare, psykoterapeut, kurator och medicinska sekreterare.

Vi söker nu en leg. KBT-psykolog för kliniskt arbete inom ramen för ett basteam. Teamen arbetar evidensbaserat i enlighet med SLSO:s processkartor. Psykologgruppen har regelbunden handledning och psykologmöten, det finns även goda förutsättningar att vidareutbilda sig. Vi har ett gott teamsamarbete på mottagningen och inarbetade arbetssätt som gör ditt uppdrag tydligt. Dock vill vi ständigt kvalitetssäkra vårt arbete och har du förslag och idéer tas de emot som en självklar del av samarbetet på mottagningen.

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga psykologuppgifter såsom differentialdiagnostiska bedömningar inklusive basutredning med MINI intervju, personlighetsutredningar med SCID-II, psykoedukativa insatser samt KBT-baserade behandlingar. Kortare stödjande kontakter med KBT inslag kan förekomma som en del av ett flexibelt arbete där vi samarbetar kring patientens behov. Vi har just nu behov av en andra gruppledare till vår grupp som bygger på färdighetsträning enligt DBT. Har du ett intresse för DBT är det extra bra!

 

Kvalifikationer:
Legitimerad psykolog med erfarenhet av kliniskt psykologarbete. Har du erfarenhet eller intresse av DBT är det meriterande.

Personliga egenskaper:
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som initiativförmåga, god samarbetsförmåga, ett ansvarstagande förhållningssätt och flexibilitet.


Anställningsform:
Tillsvidare, heltid (40:00 tim/v.) med tillträde enligt överenskommelse. Flexibilitet finns kring startdatum.

Övrig information:
Vi erbjuder generösa förmåner så som exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag (5000kr/år) och friskvårdstimme, fri öppen sjukvård, tjänstepension, flertalet försäkringar samt utökad semester efter 40 år.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan!


Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6858
Kontakt
  • Enhetschef, Christine Toll, 0812349362
  • bitr. enhetschef, Karolina Mardula, 0812349339
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 0812340484
Publicerat 2023-09-12
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb