Södersjukhuset AB, Specialistvård, Onkologiska kliniken, Öppenvårdsmottagning Bröst

Beskrivning

Bröstcentrum på Södersjukhuset är en del av Stockholms cancervård och verksamheten består av öppenvårdsmottagningar, vårdavdelningar och medicinsk behandlingsavdelning inom onkologi, kirurgi, mammografi och patologi.

Välkommen som kontaktsjuksköterska till bröstmottagningen, onkologi!

På Bröstmottagningen, onkologi arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhusets värdering ”för patienten med patienten” vägleder oss i vårt dagliga arbete. Vårt mål är att möta förväntningar om en individanpassad cancervård av högsta internationella standard för alla invånare i Stockholm.

På bröstmottagningen, onkologi behandlar och följer vi upp patienter med bröstcancer i alla stadier. Vi har nu behov av ytterligare en kontaktsjuksköterska till vårt team.

Om tjänsten 
Som sjuksköterska på bröstmottagningen, onkologi arbetar du både som mottagningssjuksköterska och kontaktsjuksköterska.  Du får ett omväxlande och självständigt arbete med stor möjlighet att planera och påverka din arbetsdag. Du är den person patienterna vänder sig till i första hand gällande uppföljning, information, råd och stöd kring planerad och pågående behandling. Arbetsuppgifterna består till huvudsak av att administrera och planera öppenvårdsmottagning. Du arbetar med telefonrådgivning, träffar patienter i samband med läkarbesök och vid egna mottagningsbesök. Vi arbetar i tvärprofessionella team kring patienten tillsammans med läkare, undersköterskor, kuratorer och dietister.

Vi erbjuder
Individuellt anpassat introduktionsprogram som ger dig en bra förståelse för vår verksamhet. Du får handledning av någon av våra erfarna kontaktsjuksköterskor. Välkommen till en attraktiv arbetsplats med möjlighet att utvecklas i din profession.

Anställningsform
Tillsvidare anställning, 100%

Vi söker dig som 
Är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Specialistutbildning eller erfarenhet av onkologi är meriterande.

För att lyckas i rollen
Du har förmåga att möta människor i kris då du i ditt arbete möter svårt sjuka patienter och deras anhöriga. Du bör uppskatta att arbeta i en forskningsintensiv miljö och tycka om administrativt arbete. Du är empatisk och lyhörd och tycker det är roligt att bidra med dina tidigare erfarenheter och har lätt att skapa en god arbetsmiljö omkring dig. 

Varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av att komma hit och träffa oss kollegor och chefer för att se hur vi arbetar.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6843
Kontakt
  • Åsa Widén Fogelström, 08-12364404
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Centra Södra, 070-4843310
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb