Är du redo för ett inspirerande arbete där Du tillsammans med medarbetare leder Surbrunns vårdcentral och BVC in i framtiden? Tveka då inte, välkommen att söka tjänsten redan idag!

Om primärvård SLSO:
Rätt vård när och där Du behöver!

Surbrunns vårdcentral och BVC är lokaliserade vid Odenplan Här jobbar 40 medarbetare och tillsammans vi gör skillnad varje dag. Verksamheten erbjuder husläkarmottagning, hemsjukvård och BVC. 13 200 patienter har valt oss som sin vårdcentral. Genom vår digitala plattform ”Alltid Öppet” erbjuder vi även vård via videomöten och chatt.

Vi utvecklar hälso- och sjukvården nära patienten och skapar trygghet genom fokus på respekt, integritet och tillgänglighet. Vår ambition är att erbjuda invånarna god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet.

Vi erbjuder:
Goda förutsättningar för att Du ska lyckas!

Som verksamhetschef får Du möjlighet att arbeta som chef och ledare i modellen ”Företaget i företaget”. Det innebär ett övergripande ansvar för hela resultatenheten inklusive ekonomi, personal, miljö och arbetsmiljö.

Du kommer att ingå i en chefsgrupp tillsammans med andra verksamhetschefer i området och i olika nätverksforum med närliggande vårdgrannar. Du har ett stöd i ditt dagliga arbete och arbetar nära funktionerna lokal ekonom och HR-konsult.

Som ny chef deltar Du i introduktionsprogram och erbjuds en mentor. Inom SLSO finns olika karriärvägar och vi är måna om din ledarutveckling där olika utbildningsinsatser erbjuds.

Om dig:

Du har en akademisk utbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av primärvård och dess vårdavtal med dokumenterad erfarenhet av chefs- och ledaruppdrag.

Som ledare är Du lyhörd, tydlig och kommunikativ. Du har en förmåga att skapa ett öppet arbetsklimat som grund för delaktighet och engagemang hos dina medarbetare och som ett led i att utveckla verksamheten tillsammans med medarbetare, patienter, anhöriga och närstående. Du är närvarande och engagerad. Har du tidigare arbetat med utveckling och implementering av nya arbetssätt är det ett plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om rollen:

 • Använda tillitsbaserat ledarskap och fungera som både kompass, coach och möjliggörare.
 • Nyttja ett helhetstänk kring långsiktighet och hållbarhet.
 • Utöva förändringsledning.
 • Vidareutveckla digitala arbetssätt. 
 • Vara en chef med förmåga till innovation, utveckling och samverkan i dialog.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid i din yrkesprofession och i tjänsten som verksamhetschef ett tidsbegränsat förordnande, heltid om tre år som därefter kan förlängas.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6835
Kontakt
 • Maria Hjalmarsson, 08-12340450
Facklig företrädare
 • Nurgül Dinler, Kommunal, 010-4429009
 • Janne Virtanen, SACO, 08-12347529
 • Carin Lhotsky, Vårdförbundet, 08-12340490
 • Ola Tellner, Vision , 08-12340481
 • Gunnar Berglund, Stockholms Läkarförening, 072-7249652
Publicerat 2023-09-18
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb