Vill du vara del i en verksamhet som arbetar strukturerat med KBT? BUP Internetbehandling söker nu en PTP-psykolog.

 

BUP Internetbehandling är en relativt ny verksamhet inom BUP och ett resultat av flera års framgångsrik forskning inom området. Enhetens syfte är att erbjuda internetförmedlad behandling till barn och unga samt bedriva metodutveckling kring internetbehandling inom barn- och ungdomspsykiatrin. Våra lokaler ligger vid Torsplan i Stockholm, nära tunnelbana, pendeltåg och bussar.

Vi är en personalgrupp på cirka 8 anställda, bestående av psykologer och administrativ personal. Vi gör bedömningar och behandlingar och har ett avgränsat uppdrag där vi fokuserar på att erbjuda strukturerad och standardiserad KBT. På enheten pågår även forskning på internetbehandling och du kommer att sitta i öppet landskap tillsammans med både kliniker och forskare i en stimulerande arbetsmiljö.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med strukturerad barnpsykiatrisk bedömning och internetförmedlad kognitiv beteendeterapi med både barn och föräldrar. Just nu erbjuder vi behandling för ångestsyndrom och funktionella magsmärtor (inklusive IBS) samt internetförmedlat föräldrastöd. Som PTP-psykolog kommer du att vara med i samtliga av verksamhetens delar. Du kommer att ha god tillgång till kollegialt stöd och regelbunden handledning.

Vi har en varm och hjälpsam stämning i personalgruppen. Våra ledstjärnor är bland annat värme, proffsighet, samarbete, arbetsglädje och förbättringsarbete.

Kvalifikationer

Psykologexamen med inriktning KBT. Erfarenhet av barn- och ungdomspsykiatriskt arbete är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är strukturerad. Du uttrycker dig väl i skrift, bidrar till god stämning och är flexibel i en växande och föränderlig verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder

BUP skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Med BUP Internetbehandlings avgränsade uppdrag får du möjlighet att fördjupa dig i bedömning och behandling av ett antal tillstånd. Det finns även möjlighet till korta arbetsinsatser på andra mottagningar inom sektionen för att få en bredare erfarenhet, t ex neuropsykiatrisk utredning eller face-to-face KBT.

Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar. Vi erbjuder också flexibla arbetstider samt friskvårdsersättning (5000 kr per år).

Anställningsform

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 12 månader, heltid. Tillträde januari 2023 eller efter överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Internetbehandling är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Januari 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6794
Kontakt
  • Enhetschef Sarah Vigerland, 08-12352210.
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2023-09-08
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb