En av våra duktiga fysioterapeuter flyttar till en annan stad och vi söker därför dig som vill bli en i vårt fantastiska gäng i vackra Bromma. Mottagningen är belägen i Alvik med 3 minuters gångväg till både tunnelbane- och tvärbanestationen.

Här finns möjlighet att jobba på mottagning eller kombinerad tjänst mottagning och hemrehabilitering.

När du blir vår kollega, blir du en av 18 personer som arbetar på Bromma Rehab på Tranebergsplan i Alvik. Vi som arbetar i Bromma är sjukgymnaster/fysioterapeuter, arbetsterapeuter, dietister, kiropraktor och en receptionist.

Rehab Västra är en egen resultatenhet inom Stockholms läns sjukvårdsområde med uppdrag att bedriva primärvårdsrehabilitering och tilläggsuppdrag för neuroteam i öppenvård. Våra mottagningar finns i Bromma, Ekerö, Kista och Spånga. Tillsammans är vi ca 70 medarbetare.

Vårt arbete präglas av arbetslust och stort engagemang i våra patienter. Vi tycker att det är viktigt med en hälsosam livsstil och en bra balans mellan arbete och privatliv. Här satsar vi på kompetensutveckling, flexibla arbetstider, möjlighet att arbeta digitalt hemifrån och förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, möjlighet till friskvård på arbetstid och fri sjukvård.

Arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvårdsrehab möter du patienter i alla åldrar och från olika kulturer. Patienterna kan ha olika typer av sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar där arbetet ställer krav på bred kompetens och självständighet.

På mottagningen arbetar du arbetar självständigt men rehabiliteringsarbetet sker i nära samarbete med övriga professioner. I arbetsuppgifterna ingår bedömning och behandling individuellt och i grupp på mottagningen.

Inom hemrehabiliteringen möter, tränar och behandlar du patienterna i deras hem och du gör hembesök både enskilt men framför allt i team med arbetsterapeut samt dietist. Du tycker om att arbeta i team och har lätt för att samarbeta över yrkesgränserna.

Vid mottagningen arbetar vi även med arbetsförmågebedömningar, demensutredningar, patientutbildning samt har ett nära samarbete med vårdcentral. Stora möjligheter finns att kombinera tjänsten med särskilda uppdrag inom verksamheten.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid 40 tim/vecka med flexibla arbetstider. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande under annonseringstiden och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag passerat varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag.

Kvalifikationer:
Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut Erfarenhet av arbete i primärvård ses som mycket meriterande och/eller vidareutbildning på högskolenivå B-körkort

  • Svenskkunskaper motsvarande minst nivå C1

Önskvärda kompetenser:
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. För att arbeta i vår verksamhet innebär det att du har följande kompetenser:

  • Är lojal och ansvarstagande för både ditt eget arbete och verksamheten
  • Är flexibel och har god samarbets- och kommunikativ förmåga
  • Har ett strukturerat arbetssätt och klarar stressiga arbetssituationer

När du arbetar i patientens hem måste du klara av att vistas i miljöer med husdjur/pälsdjur och inte vara känslig för röklukt.

Information om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Josefina Ferm

Tel: 08-123 390 05

e-post: Josefina.ferm@regionstockholm.se

Facklig företrädare
Thomas Airio, Fysioterapeuterna

Tel: 070-4846052

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6693
Kontakt
  • Josefina Ferm, 08-12339005
Facklig företrädare
  • Thomas Airio, Fysioterapeuterna, 070-4846052
Publicerat 2023-09-05
Sista ansökningsdag 2023-09-25

Tillbaka till lediga jobb