Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård, Akut, diagnostik och vårdenheter

Är du snart klar med dina studier och går termin 6 på sjuksköterskeprogrammet kan vi erbjuda dig ett engångsbelopp motsvarande tre månadslöner, som betalas ut när legitimationen uppvisas och tjänsten konverteras till leg. sjuksköterska. Passa på att söka redan nu, du anställs som assistent omvårdnad i avvaktan på legitimation.  

 

Om tjänsten

Välkommen till vårdavdelning 2, ortopedi/strokevård. Hos oss får du ett spännande och utvecklande arbete ihop med kunniga kollegor. Vår mix av patientgrupper gör att du snabbt får en bred erfarenhet på flera områden. Du har möjlighet till flexibla arbetstider och du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta. Att stärka medarbetarnas personliga utveckling är nödvändigt för avdelningens framgång, vi erbjuder därför utbildning och flera olika kompetenshöjande insatser.

I din roll som sjuksköterska på avdelningen planerar, leder och utför du omvårdnadsarbete. Som nyutexaminerad erbjuder vi dig en trygg start på din karriär genom individuellt utformad introduktion och handledning. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och säker i din yrkesroll, därför finns det alltid någon att fråga om du behöver hjälp.  Vi bryr oss om varandras arbetsmiljö. 

Vi erbjuder dig:

  • Friskvårdsbidrag på 5000 kr (under 2023)
  • 6 % av din månadslön betalas av oss till din tjänstepension.
  • Partiell föräldraledighet upp till barnet är 12 år.

Som färdigutbildad och legitimerad sjuksköterska erbjuder vi dig: 

  • Kvarstannandebonus för dig som kvarstår i din anställning i minst ett år
  • Dubbel natt-OB

Här kan du läsa mer om våra förmåner!

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! 

 

Om dig

Vi söker dig som studerar till sjuksköterska termin 6, med intresse för ortopedi/strokevård. Som person är du ansvarstagande och engagerad, med patienten i fokus. Du tycker om att arbeta i team, där varje enskild medarbetare är viktig för att säkerställa att patienten får en god och säker omvårdnad. Med din goda kommunikationsförmåga möter du patientens behov och bidrar till ett positivt och öppet arbetsklimat.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. 

 

Om oss

Norrtälje sjukhus är ett mindre akutsjukhus som präglas av trivsel och nära samarbete mellan olika professioner men också mellan olika enheter. Avdelningen har 24 vårdplatser, vilka fördelas mellan 12-15 ortopediska vårdplatser, samt 8-12 stroke och neurologiska vårdplatser. Vi bedriver både akut och elektiv verksamhet.

Hos oss får du möjlighet att arbeta tillsammans med kollegor som har ett stort kunnande och intresse för akut omhändertagande, behandling och rehabilitering av patienter. Ortopedkliniken har som ambition att växa och har påbörjat ett arbete med att implementera nya arbetssätt bland annat med högre patientflöden med samma bibehållna kvalitet för patienten. Strokeenheten har ett pågående strokeprocessarbete för att ge patienten bästa tänkbara vård på vår avdelning. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6644
Kontakt
  • Annikki Beckman, Enhetschef, 08-12326284
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-09-01
Sista ansökningsdag 2023-09-30

Tillbaka till lediga jobb