Psykiatri Nordväst, Heldygnsvårdssektionen, Avd. 140

Söker DU nya utmaningar inom psykiatrisk heldygnsvård? På avdelning 140, söker dig som har ett stort medmänskligt engagemang och som är driven att hjälpa våra patienter med psykisk ohälsa. Patientfokus, Kvalitet, arbetsmiljö och glädje är viktigt på vår arbetsplats. 

Avdelning 140, är en av åtta heldygnsvårdsavdelningar inom Psykiatri Nordväst och ligger på Danderyds sjukhus. Avdelningen har 17 vårdplatser och en differentiering mot Psykosvård. Arbetsområdet inom psykiatrisk heldygnsvård är brett, och arbetet här på avdelningen är både spännande och varierande.

På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor/skötare och läkare gemensamt för att ge våra patienter bästa möjliga vård och till vår hjälp har vi kurator och arbetsterapeut. Vi arbetar i team för att ge nära vård och alltid ha var patients individuella behov i fokus.

Hos oss värnar vi om patientens upplevelse av vården och vårdmiljön på avdelningen och har möte varje vecka, patientforum, tillsammans med en erfaren mötesledare.

Utbildning enligt Bergenmodellen erbjuds kontinuerligt för att minska tvång i vården och förebygga hot och våld.

Vi arbetar utifrån visionen "Rätt vård när och där du behöver" och vår värdegrund som består av tre grundläggande värderingar: Patientens fokus, Allas lika värde och Arbetsglädje

Kompetensutveckling är viktigt för oss och alla våra medarbetare har möjlighet att medverka i olika utbildningar och kurser.

För dig som sjuksköterska kan vi erbjuda att genomföra din specialistutbildning i psykiatri inom ramen för din heltidsanställning. Du får också ta del av våra förmåner såsom friskvårdsbidrag och fri sjukvård inom SLSO.

Arbetsuppgifter:

Som sjuksköterska förväntas du leda omvårdnadsarbetet kring våra patienter, vilket innebär att planera och utföra omvårdnadsåtgärder. Du deltar i ronder tillsammans med läkare och övrig personal, samt utför sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Tillsammans arbetar vi med att främja kvalitet och arbetsmiljö på avdelningen. Vi använder oss av TakeCare som journalföringssystem. I arbetsuppgifterna ingår även stödsamtal med patienter samt kontakt och samordning med andra vårdgivare, kommun och anhöriga/närstående.

Kvalifikationer:

Du som söker ska vara legitimerad sjuksköterska, nyutexaminerad eller med specialistutbildning i psykiatri, dock inget krav. Tidigare erfarenheter av psykiatrisk vård och/eller geriatrisk vård ses som meriterande.

Personliga egenskaper:

Du har ett psykiatriskt förhållningsätt. Du arbetar med hög kvalité som utgår från respekt för individen. Vi ser att du som sökande är trygg i hur du prioriterar, planerar och utför dina arbetsuppgifter. Du är tydlig i din arbetsledarroll och delegerar uppgifter på ett tydligt och rättvist sätt. Du har lätt för att samarbeta och att kommunicera med dina kollegor. Framför allt önskar vi att du är motiverad till att se till och bemöta våra patienters varierande behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi erbjuder bland annat:

  • En introduktion som är individuellt anpassad utifrån din kompetens och erfarenhet
  • Flextid och friskvårdsbidrag 5000 kronor/år samt friskvårdstimma
  • Kvarstannande bonus = efter ett års anställning tillkommer årligen en timbank på 40 timmar som kan tas ut i ledighet, pengar eller extra pensionsavsättning
  • Fri sjukvård i öppenvård

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning, heltid (38:15 tim/v).

 

Övrig information:

Provanställning på 6 månader kan komma att tillämpas.

 

Vi ser fram emot din ansökan! Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6517
Kontakt
  • enhetschef, Ellinor Idevall, 0812355835
  • bitr. enhetschef Andreas Opitz, 0812356040
Facklig företrädare
  • Lena Elfström, vårdförbundet, 0812340492
Publicerat 2023-08-29
Sista ansökningsdag 2023-09-29

Tillbaka till lediga jobb