Tiohundra AB, Sjukhus och primärvård

Nu söker vi dig som är barn- och ungdomsläkare, gärna med erfarenhet av mottagningsverksamhet.

Om tjänsten 

Du kommer ingå i en verksamhet med 14 st kollegor, av dessa är fem stycken läkare. Som läkare på BUMM kommer du jobba med besöksverksamhet i varierade former. De största patientgrupperna är astma-allergi, mag-tarm, infektioner, obesitas och ADHD, vi har akutverksamhet för barn upp till 1 år. Patientgrupperna kan variera något beroende på dina tidigare erfarenheter och din kompetens. Här arbetar vi tvärprofessionellt  inom mycket, vi har direkt samverkan med rehab, paramedicin och psykiatrins alla vårdnivåer. Den medicinska vården är bred därför krävs en ödmjukhet inför varandras kompetenser och alla förväntas dela med sig av sina erfarenheter. Hos oss får du jobba med erfarna och kunniga kollegor i en miljö som präglas av glädje och ansvarstagande där  vi har barnets bästa i centrum. Vi arbetar regelbundet och systematiskt med utveckling och förbättringsarbete oftast mellan yrkesprofessionerna.

Om dig 

Du brinner för att arbeta med barn och unga, trivs med att arbeta i team och att samarbeta med andra yrkesprofessioner. Du är kvalitativ i ditt arbete, har förmåga att lösa problem, pedagogisk insikt, engagerad och intresserad av nya möjligheter och vill vara med i utvecklingen av vår verksamhet. Du har en lagkänsla, socialkompetens och en god förmåga att kommunicera. Vi förväntar oss att du delar vår grundsyn "Allas rätt att vara lika olika" ur ett HBTQI perspektiv.

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift.

Om oss

BUMM ligger vid Norrtälje sjukhus och har vårdgrannar som rehab och sjukhusmottagningar i direkt anslutning vilket främjar och förenklar samverkan i ett tvärprofessionellt arbete. Vården är i ständig utveckling så också på BUMM. Bolaget Tiohundra stödjer utveckling att tänka nytt och uppmuntrar till utveckling, förändring och innovation. Sedan 2016 är enheten HBTQI certifierad.

Vi är en del av Tiohundra - det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvalitén och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde enl överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6260
Kontakt
  • Viktoria Hägerfelth, 08-12326614
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel, 0176-10100
Publicerat 2023-08-21
Sista ansökningsdag 2023-09-26

Tillbaka till lediga jobb