Tiohundra

Om tjänsten

På vårdavdelning 1 får du möjligheten att utnyttja hela din kunskap och kompetens som sjuksköterska, samtidigt som du kommer att skaffa dig nya erfarenheter på en avdelning som vårdar äldre sjuka patienter.

Du kommer att arbeta i en erfaren grupp med hög kompetens. Vi värdesätter samarbete och att du känner dig trygg och säker i din yrkesroll - hos oss finns alltid en kollega att fråga om du behöver hjälp. Vi satsar även på kompetenshöjning i form av utbildningar. Vi är ett väl sammansvetsat team som är måna om varandra.

Från oss utgår vårt SAMS-team som arbetar med patienter i hemmet som har hjärtsvikt och/eller KOL. Avdelning 1 arbetar utifrån Silviastiftelsens fyra hörnstenar vilka är personcentrerad vård/symtomkontroll, anhörigstöd, teamarbete och kommunikation/reflektion. Vi erbjuder alla våra medarbetare en tredagars utbildning i demensvård utifrån Silviahemmets vårdfilosofi.

 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta med den äldre populationen. Precis som vi förstår du vikten av god omvårdnad för våra geriatriska patienter. Du har ett professionellt och pedagogisk förhållningssätt och har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete inom vård.

Vidare tror vi att du är en person som är trygg i dig själv och ser det som självklart att vara öppen för att lära samt dela med dig av din kunskap och erfarenhet. Du bidrar med ditt engagemang och positiva förhållningssätt till avdelningens utveckling.

 

Om oss

Välkommen till avdelning 1, en av fyra vårdavdelningar på akutsjukhuset Norrtälje sjukhus. Vårt uppdrag är att erbjuda en god vård och omsorg till våra geriatriska patienter. I nuläget när Norrtälje sjukhus har ställt om under pandemin innebär det att vi även får en del medicinska patienter, men målet är att helt återgå till en akutgeriatrisk vårdavdelning på sikt.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Detta gör oss också till en attraktiv arbetsgivare, vilket återspeglas i våra höga resultat i medarbetarenkäten. Tiohundra samverkar i Norrtäljemodellen som är uppmärksammad såväl här hemma som internationellt, och lyfts fram av socialdepartementet som en förebild att ta efter. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5137
Kontakt
  • Joseline Grahn, Bitr enhetschef, 08–12326678
  • Ivonne Olsson, Enhetschef, 08-12326227
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via växeln, 08-12310100
Publicerat 2023-06-15
Sista ansökningsdag 2023-12-15

Tillbaka till lediga jobb