Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholm är ett av Europas största tandvårdsföretag. Vårt uppdrag är att förbättra befolkningens mun- och tandhälsa och vara en trygg folkhälsoaktör med samhällsansvar.

Nu har du möjligheten att ta dig an det omväxlande och roliga arbetet som biträdande arbetsledare hos oss på kliniken i Vällingby. Det här uppdraget matchar dig som har idéer och driv, och som vill ta ett stort ansvar. Bli en del av oss du också!

Ditt uppdrag
I rollen som biträdande arbetsledare ingår du i klinikledningen, vilket innebär att du tillsammans med arbetsledare och klinikchef är delaktig i klinikens strategiska arbete, såväl som i arbetet med att planera och leda den dagliga verksamheten. För att säkerställa att den blir så effektiv som möjlig med nöjda kunder och motiverade medarbetare.

Rollens tyngdpunkt ligger främst på det operativa arbetet, eftersom du tar ansvar för den dagliga verksamhetens administration av klinikens personal och verksamhet tillsammans med din arbetsledarkollega. Som biträdande arbetsledare är du också med och stöttar upp i utformningen av medarbetarnas scheman samt för PA-systemet på kliniken, samt kommer det även ingå kliniskt arbete. 

Kliniken i Vällingby är en stor klinik med 22 rum med ett 40-tal medarbetare där glädje och högt i tak är något som är viktigt. Vi arbetar för att lösa våra dagar tillsammans, så våra patienter får den bästa vården och bemötandet. Vi har en stor bredd av erfarenhet inom samtliga discipliner. Vi som arbetar här är allt i från nyexaminerade till mycket erfarna medarbetare. Kliniken ligger mitt i Vällingby Centrum nära bussar och T-banan. Det finns även tillgång till parkering i garage.

Vem är du?
Vi söker dig som är tandvårdsutbildad. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift samt god kunskap i Officepaketet. Det är meriterande om du har erfarenhet från PA-system och från andra administrativa arbetsuppgifter inom exempelvis ekonomiområdet.

Vidare i din roll som biträdande arbetsledare har du kunden i fokus och du använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt, och följer upp hur arbetet går framåt gentemot enhetens mål. Du etablerar trovärdighet och förmedlar information tydligt och enkelt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

När du blir en av oss
På alla våra kliniker erbjuder vi högkvalitativ allmäntandvård och utöver medarbetarna på kliniken kommer du att få tillgång till ett stort och fint arbetsledarnätverk inom bolaget, att utbyta kunskap och erfarenheter med. Som biträdande arbetsledare hos oss får du kontinuerligt ta del av kompetensutveckling. Därutöver erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 25 juni-2023. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde sker enligt överenskommelse och provanställning kan förekomma.

Vill du veta mer?
Kontakta gärna: Petra Möller-Ahmsetter, klinikchef, tel. 08-123 166 64.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5021
Facklig företrädare
  • Jörgen Karlsson, TT, 08-12315638
  • Soheila Mellat, Vision, 08-12316696
  • Helen Ahlgren, SRAT, 08-12316980
Publicerat 2023-06-09
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb