Är du intresserad av att bli en del i vårt fantastiska team här på kvinnoklinikens operations enhet? Har du ett intresse av kvinnosjukvård och vill vara med på vår resa mot framtidens kvinnosjukvård och förlossning, då kan du vara någon för oss!

 

Vår verksamhet

Kvinnokliniken bedriver akut och specialiserad vård med hög kompetens inom öppen och sluten vård. Verksamhetsområdet är indelat i en gynekologisk och en obstetrisk sektion. Gynekologisektionen har en speciell profilering mot benigna gynekologiska sjukdomar. Endoskopisk kirurgi, vulvasjukdomar och bäckenbottenkirurgi inklusive urogynekologi utgör hörnstenarna i verksamheten, och Danderyds sjukhus ligger i framkant beträffande klinisk forskning och utveckling inom dessa områden. Behandlingen av patienter med sjukdomar eller skador i bäckenbotten och vulva har länge varit en av sjukhusets spetskompetenser. Inom den gynekologiska sektionen bedrivs även en stor dagkirurgisk verksamhet.

 

Vårt anställningserbjudande

Som operationssjuksköterska inom kvinnosjukvård och förlossning kommer du få arbeta i team med fokus på att ge vård av hög kvalitet och patienten i fokus. Vi arbetar för att ”tillsammans skapa Region Stockholms mest attraktiva klinik för kvinnosjukvård och förlossning”.

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård, ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns kvarstannandebonus, pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Räkna ut din lön och värdet av dina förmåner

Allt om dina förmåner

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad operationssjuksköterska och vi ser gärna att du har något år inom yrket.

 

Personliga egenskaper

Du är en utåtriktad, prestigelös lagspelare med ett mycket gott bemötande. Att ta ansvar, sätta sig in i nya situationer och ha ett helhetsperspektiv faller sig naturligt för dig. God samarbetsförmåga och ett flexibelt arbetssätt ser vi som en självklarhet. Du arbetar på ett professionellt sätt, har patienten i fokus och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Ansökan

Vi ser fram mot att lära känna kanske just dig, så tveka inte att skicka in din ansökan idag!
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 38,15 h/v
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4942
Kontakt
  • Eva Franzon, 08-12355623
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-07-07

Tillbaka till lediga jobb