Beskrivning

Salems Vårdcentral ingår i Stockholms länssjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, friskvårdsbidrag. 
Salems vårdcentral är en välfungerande arbetsplats med husläkarmottagning, primärvårdsrehab,  bvc med familjecentral samt en psykosocial enhet. Vi har även en barnmorskemottagning samlokaliserad hos oss. På enheten finns även en självständig och rutinerad sjuksköterskegrupp som driver egna mottagningar.

Arbetsplatsen:  
En trivsam och positiv arbetsplats där vi månar om varandra och arbetar mot samma mål. Vi prioriterar en god arbetsmiljö och högkvalitativ vård. Vi hoppas att du vill bli en av oss.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en vikarierande medicinsk sekreterare. Sedvanliga arbetsuppgifter för medicinska sekreterare men med en hel del administration utöver skrivandet såsom ansvar för väntelistor, kallelser, lösa av i receptionen osv. vilket kräver initiativförmåga, samarbetsförmåga, kollegialitet och prestigelöshet. Vi värdesätter att du är lojal och serviceminded.


Kvalifikationer

Utbildad medicinsk sekreterare med vana i journalsystemet TakeCare.

Villkor

Tidsbegränsad anställning, vikariat tom 2023-12-31.Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Salem
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4806
Kontakt
  • Kerstin Hacksell Gavralidis, 08-12367256
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Tillbaka till lediga jobb