___________________________________________________________________________

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm. Vi är hela livets sjukhus där vi med hög kompetens och gott samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus.

Bröstcentrum på Södersjukhuset är ett av tre bröstcentra i Stockholm och har landets största bröstkirurgiska verksamhet. På Bröstkirurgiska mottagningen på Vo Kirurgi  är vi ett team av kontaktsjuksköterskor, undersköterska, läkare och medicinska sekreterare som tar hand om patienter med bröstsjukdomar och med malignt melanom. På enheten bedrivs även patientnära forskning. Vi har ett prestigelöst samarbetsklimat mellan alla yrkeskategorier, och sätter stort värde på kontinuitet i vårdkontakterna. För oss är det viktigt att arbeta tillsammans och att trivas på jobbet. 

Vi söker nu ny kollega till vårt team. 

Om jobbet

Som kontaktsjuksköterska säkerställer du patientens delaktighet och inflytande i sin vård. Du informerar och förbereder patienten inför kommande steg i utredning och /eller behandling. Kontaktsjuksköterskan upprättar vårdplaner och deltar vid multidisciplinära vårdkonferenser. Du medverkar vid läkarmottagning och har egen återbesöksmottagning. En viktig arbetsuppgift är att ge råd och stöd till patienten och deras närstående. Administrativa arbetsuppgifter och telefon-rådgivning ingår också. Det ingår även en viss del sårvård och vi har även mindre mottagningsoperationer. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flera års erfarenhet. Det är meriterande om du har kontaktsjuksköterskeutbildning eller erfarenhet av cancervård eller bröstkirurgi. Du är ansvarstagande, stabil och har förmågan att fatta egna beslut. Du har en personlig mognad.  Du har god samarbetsförmåga och arbetar strukturerat. Du är duktig på att kommunicera i tal och skrift. Du har goda IT-kunskaper. 

Intervjuer kommer att påbörjas löpande.

Övrigt

För mer information om tjänsten kontakta Åsa Ekbom Claesson, Vårdenhetschef tfn 070 4849773 eller Åsa Öjelind - Jegenstam, Vårdförbundet tfn 072-58224735. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4803
Publicerat 2023-06-08
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Tillbaka till lediga jobb