Är du Distriktsläkare och önskar arbeta mer flexibelt? 

Välkommen till oss på Salems vårdcentral!


Salems vårdcentral, med drygt 14 500 listade patienter, är en välfungerande och stabil enhet med omvittnat trevligt arbetsklimat. Vår verksamhet ligger finns i fina lokaler i ett naturskönt och lugnt område som utgörs av villor, radhusbebyggelse och ett mindre antal flerfamiljshus. Vi har genom åren haft en låg personalomsättning och många av våra AT och ST-läkare har stannat kvar som specialister hos oss. Du når oss lätt från södra Stockholm och Södertälje med bra läge nära E4 och pendeltåget.


Vi erbjuder:

Salems Vårdcentral ingår i Stockholms länssjukvårdsområde (SLSO) som är en av Sveriges största vårdgivare. SLSO skapar goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigt bra inom din profession. Som medarbetare har du förmåner såsom fri sjukvård, extra ersättning vid föräldraledighet, möjlighet till löneväxling, avtalspension samt försäkringar.
Arbetsplatsen:  
En trivsam och trevlig arbetsplats där vi månar om varandra och arbetar mot samma mål. Vi har en stabil personalgrupp prioriterar en god arbetsmiljö och högkvalitativ vård. På enheten finns en självständig och rutinerad sjuksköterskegrupp som driver egna mottagningar för diabetes, hypertoni, astma/KOL samt demens. Vi har ett mycket kompetent psykosocialt team med två kuratorer samt rehabiliteringskoordinator. Vi bedriver även primärvårdsrehab med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, kiropraktor samt dietister. Vårt uppdrag innefattar även BVC och Familjecentral i samarbete med kommunen. Barnmorskemottagning finns i samma byggnad. Vi har läkarmöte och fallfika varje vecka samt tvärprofessionella möten med rehab och vårt psykosociala team. Stor vikt läggs på utbildning både internt och externt.


Arbetsuppgifter: 

Sedvanliga distriktsläkaruppgifter med möjlighet för tjänstgöring på BVC samt hemsjukvård. Handledning av AT/ST-läkare ingår och tid avsätts för uppdraget. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med hög grad av flexibilitet. Hos oss får du möjlighet att kombinera fysiska besök och med digitala kontakter och en del av arbetstiden kan förläggas till hemmet om du önskar. Vi välkomnar dig som har andra sidouppdrag på deltid då vi tycker att det är inspirerande för vår verksamhet. Vi tar emot läkarstuderande från KI vilket vi tycker vi är givande. Tid avsätts för kvalitetsarbete och utbildning.


Kvalifikationer: 

- Vi söker dig som är läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.
- Behörighet att verka inom svensk sjukvård.


Personliga egenskaper: 

Vi önskar att du är flexibel och har en god kommunikativ förmåga och sätter patienten i fokus. Då teamarbete är en viktig del för oss önskar vi att du har en god förmåga att samarbeta över professionsgränser och har en utvecklad social kompetens.
Vi söker dig som bidrar med nya idéer till verksamhetens utveckling. Att du är initiativtagande och kreativ i sökandet av lösningar på problem.  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsform: 

Tillsvidareanställning, heltid 40h/vecka eventuell deltid kan diskuteras. Vi tillämpar flexibel arbetstid och har ett generöst friskvårdsbidrag. Provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. 

 

Övrig information: 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Salem
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4795
Kontakt
  • Anna Lindquist, Distriktsläkare Verksamhetschef, 08-12367222
Facklig företrädare
  • Gunilla Bergström, Läkarföreningen, 072-4514355,gunilla.bergstrom@regionstockholm.se
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb