Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri Sydväst

Universitetskliniken Psykiatri Sydväst drivs av visionen att erbjuda den bästa psykiatriska vården i Sverige. Vi har omfattande samverkan med Karolinska Institutet och präglas av forskning, nytänkande, innovationer och ständig utveckling. Psykiatri Sydväst är i sin helhet samlad i Flemingsberg vid Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. Läs mer om Psykiatri Sydväst här

Vi utökar vårt team av psykologer och söker dig som vill arbeta med psykiatrisk diagnostik på en modern klinik med höga ambitioner!

Hos oss får du arbeta med den nya modellen för psykiatrisk utredning, som är en vidareutveckling av SLSO:s Basutredning. Nu har du möjlighet att arbeta med psykiatrisk diagnostik enligt den nya modellen, där läkare och psykologer arbetar multidisciplinärt i sammanhållna utredningar av alla vanliga frågeställningar, även inom neuropsykiatri och personlighetsproblematik. Modellen har utvecklats av experter på Psykiatri Sydväst.

Utredningsenheten är Psykiatri Sydvästs portal för remisser. Hit kommer patienter för utredning av ett brett spektrum av psykiatriska frågeställningar. Efter utredning och diagnos planeras patienten vidare inom den vårdprocess och mottagning som bäst uppfyller patientens behov. Vi som jobbar här är läkare, sjuksköterskor, psykologer, kurator samt medicinska sekreterare. Arbetsmiljön är kreativ och alla bidrar till det ständigt pågående utvecklings- och förbättringsarbetet. Kliniken präglas av en innovativ kultur där alla medarbetare, oavsett yrkesroll, uppmuntras att komma med förslag och kreativa lösningar för att förverkliga bra idéer och utveckla vården för patienter och personal.

Du får tillgång till handledning/konsultation av erfaren psykologkollega. Det finns även möjlighet till extern handledning.

Arbetsplatsen är belägen i Flemingsbergs centrum, mittemot Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge i lokaler med fantastisk utsikt.  

 

Arbetsuppgifter:  

Du genomför breda psykiatriska utredningar som grund för fortsatt vårdplanering. I arbetsuppgifterna ingår främst neuropsykiatriskt utredningsarbete med frågeställningar som ADHD/ADD, autismspektrumtillstånd och intellektuell funktionsnedsättning. I övrigt deltar du i interna möten och bidrar i utvecklingsarbete.

 

Kvalifikationer:  

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Klinisk erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete samt arbete i psykiatrin är meriterande. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.  

 

Personliga egenskaper:  

Vi söker dig som har erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete. Du har kunskap om ADHD, Autism och Intellektuell funktionsnedsättning och differentialdiagnostik Du tycker om att arbeta strukturerat och vara del av ett kontinuerligt utvecklings- och förbättringsarbete. Du är van att arbeta självständigt men trivs att arbeta i team tillsammans med andra professioner som är specialister inom sina områden. Du har god förmåga till att självständigt planera och genomföra ditt arbete, såväl det patientrelaterade arbetet som det administrativa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.  

 

Vi erbjuder

Inom Psykiatri Sydväst får du ta del av intressant forskning. Du får en utsedd mentor under din introduktionsperiod, vi vill ge goda förutsättningar för att du som medarbetare ska utvecklas och bli riktigbra i din profession.

Vi tillämpar flextid och du erbjuds 5000 kr/år i friskvårdsbidrag och en timmes friskvård per vecka och bla fri sjukvård.

 

Övrig information:
Vi tillämpar löpande intervjuer, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag Läs gärna mer om oss och 10 skäl att jobba inom Psykiatri Sydväst

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig ö.k
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4759
Kontakt
  • Nina Lind, 070-0011280
  • Psykolog Zaida Millache Moscoso Utredningsenheten, 072-2016447 
Facklig företrädare
  • Psykologförbundet: Liisa Holtay , 08-12340484
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-09

Tillbaka till lediga jobb