Är du sjuksköterska som vill bredda din kompetens inom neurologisk vård och omvårdnad alternativt lära dig en ny specialitet? Då är detta tjänsten för dig!

 

Vårt anställningserbjudande

Avdelning 72 och 78 är en del av Neurologkliniken på Danderyds sjukhus. Neurologi är en framtidsspecialitet med spännande innehåll och utmaningar. På Danderyds sjukhus Neurologklinik kommer vi under det närmsta året att intensifiera arbetet med patient- och vårdenhetsprocesser för förbättrade patientflöden. Vår klinik har dessutom ett, i regionen, unikt utbildningsuppdrag gällande patienter med kroniskt invasivt andningsstöd. Här kan du som sjuksköterska därför få gedigen, värdefull kompetens inom neurologi, trakeostomi och ventilationsvård.

Nu utvecklar vi även vår dagvård på kliniken genom en ny neurologisk akutvårdsavdelning, NADVA. Hit kommer patienterna dagtid för snabba utredningar och som sjuksköterska är du en samordnande spindel i nätet. Som sjuksköterska hos oss roterar du mellan våra vårdavdelningar 72 och 78 där vi blandar dagvård med slutenvård.

Din inskolning är strukturerad och vi anpassar den efter dina tidigare erfarenheter och behov. Du får teoretisk utbildning i trakeostomivård via nationellt respirationscentrum, NRC. Vi är en kunnig och sammansvetsad personalgrupp där vårt teamarbete är grunden för att ge en god omvårdnad till patienten.

Vi erbjuder bla friskvårdbidrag på 5000 kr/år, sign-on bonus och ytterligare fördelaktiga förmåner. Läs mer om våra förmåner här: Dina förmåner - Danderyds sjukhus

Vi ser fram emot att ha dig i vårt team!

 

Arbetsbeskrivning

I din viktiga roll som sjuksköterska sker arbetet alltid med patienten i fokus. Du ansvarar och planerar för patientens omvårdnad samtidigt som du är en del i avdelningens fortsatta utvecklingsarbete kring förbättringar och nya arbetssätt. Du har en pedagogisk roll i att utbilda assistenter och patienter på sektionen där vi vårdar patienter med invasiv ventilation. Vi har patienter i alla åldrar som utreds och vårdas för neurologiska symtom. Eftersom det är en akutavdelning har vi intag dygnet runt och ditt jobb som sjuksköterska innebär ibland snabba förändringar.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska, gärna med något års erfarenhet som sjuksköterska. Meriterande om du arbetat inom akutsjukvård.

 

Personliga egenskaper

Du är intresserad av att arbeta inom neurologi och värderar omvårdnaden av patienten högt. Du har en god kommunikativ förmåga och kan arbeta såväl självständigt som tillsammans med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Enligt överrenskommelse
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4729
Kontakt
  • Carina Thorén, 08-12355899
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb