Brinner du för administration, struktur samt ordning och reda? Vi söker dig som är kommunikativ, tekniskt kunnig, organiserad och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom bygg, fastighet eller infrastrukturbranschen. Denna tjänst är ett föräldravikariat på minst 1 år. 

 

Om tjänsten

I rollen som Administratör teknisk dokumentation kommer du att arbeta med flera spännande projekt i ett team med andra administratörer och datasamordnare.

Du får bland annat jobba med:

Hantera ärenden i funktionsbrevlådan Handlägga in- och utlån av ritningar/teknisk dokumentation Svara på frågor om relationshandlingar Arbeta med metadatasättning Delta på startmöte för projekt samt tillsammans med datasamordnare följa frågor för specifika projekt som rör teknisk dokumentation Vara delaktig i framtagande av arbetssätt och verktyg för funktionen.

Dina kontaktytor kommer att vara inom funktionen, med mottagningssamordnare och förvaltare.

 

Vad vi söker efter

För att trivas i rollen som administratör teknisk dokumentation är du kommunikativ, anpassningsbar och du förstår vikten i att skapa goda relationer. Du trivs med att vara en del av en arbetsgrupp samtidigt som du har lätt för att organisera ditt arbete och sätta dig in i rutiner och arbetsprocesser. Du är självgående och har förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter med fokus på att upprätthålla arbetsflödet i gruppen. Vidare är du noggrann och ansvarar självständigt för att administrera och strukturera ditt eget arbete.

 

Vidare har du:

  • Minst gymnasial utbildning
  •  Minst 2 års erfarenhet från bygg/fastighet eller infrastrukturbranschen
  • Minst 2 års erfarenhet av administrativt arbete ex. handläggning av ärenden
  • Minst 2 års erfarenhet av arbete i Office paketet
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

 

Det är meriterande om du även har 1 års erfarenhet av arbete med arkiv och registratur. Vidare så har du förståelse för relevanta processer och kunskap i rutiner för teknisk dokumentation.

Startdatum enligt överenskommelse

 

Vad vi kan erbjuda dig

Enligt våra medarbetare är vår samlade kompetens och det gemensamma engagemanget utmärkande för vår verksamhet. Tillsammans bidrar vi till Stockholms samhällsutveckling genom att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2,3 miljoner invånare. Vårt uppdrag – den gemensamma resan. 

Arbetsmiljö och hälsa är viktigt för oss. Årligen erbjuds hälsoundersökning och friskvårdsbidrag. Hälsospåret, vår friskvårdssatsning, innehåller en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. SL-kort är en annan uppskattad förmån hos oss.

Huvudsaklig arbetsplats och självklar mötesplats är kontoret på Västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken. Beroende på arbetsuppgifter och verksamhetsbehovet finns möjlighet att varva kontorsarbete med att arbeta hemifrån.

 

Information och ansökan

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass och en säkerhetsprövning innefattande säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll kommer att genomföras innan anställning. I vissa fall ställs krav på svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster. 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sara Södergren, tfn 08-123 330 41. För frågor om rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Jannica Chinos, tfn 08-123 336 74. Vi använder tester för att säkra objektiva bedömningar i samband med urval. Ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Endast CV önskas.

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 15:e juni. Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4668
Kontakt
  • Sara Södergren, 08-12333041
  • Jannica Chinos, 08-12333674
Facklig företrädare
  • Camilla Nyberg , SACO, tfn08-12331847
  • Marita Lönnroth, Vision, tfn08-12333992
  • Thérèse Juvall, Akademikerförbundet SSR, tfn08-12313942
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb