Stockholms läns sjukvårdsområde, Psykiatri, Psykiatricentrum Södertälje

Välkommen till en liten klinik med korta beslutsvägar där du kan vara med och påverka! Hos oss får du en god arbetsmiljö med meningsfulla arbetsuppgifter, motiverade kollegor och närvarande ledarskap. Patientens behov av jämlik vård står i centrum och vi arbetar fortlöpande med att säkerställa kvalitet och flöden.

Vi söker nu en PTP-psykolog. Tjänsten som PTP- psykolog hos oss kommer omfatta arbete 50% på en utredande enhet och 50% på en behandlande enhet. På Utredningsenheten kommer dina arbetsuppgifter att innebära basutredningar, utökade utredningar enligt SLSO:s arbetssätt samt neuropsykiatriska utredningar. På Utredningsenheten arbetar psykologer, specialistläkare, underläkare, sjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare i team. På enheten tar vi emot, bedömer och utreder nya patienter från primärvården samt bistår med utredning för klinikens redan aktuella patienter. På Affektiva- och ångestenheten arbetar du främst med psykologisk behandling individuellt och i grupp, patient- och närståendeutbildning, vissa akuta insatser samt samverkan med andra aktörer. På Affektiva- och ångestenheten arbetar psykologer, specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, kuratorer, fysioterapeut och medicinska sekreterare. På enheten behandlar vi patienter med affektiva tillstånd, ångestsyndrom inklusive PTSD samt EIPS.

Vi erbjuder Psykiatricentrum Södertälje värnar om din utveckling och är mån om att ge medarbetare möjlighet till både extern och intern vidareutbildning. Som medarbetare hos oss har du friskvårdstimmar och ett generöst friskvårdsbidrag. Med cirka 200 medarbetare är Psykiatricentrum Södertälje en liten klinik vilket medför korta beslutsvägar och att det är enklare att bli förtrogen med hela kliniken - närhet till medarbetare kännetecknar vår organisation.

Vi söker dig som har psykologexamen med inriktning KBT och som har intresse av att utreda och arbeta med vår målgrupp. Vi ser gärna att du är en person som motiveras av att lära dig nya saker och av att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform: Visstidsanställning som PTP-psykolog, arbetstid 100%.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Södertälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4594
Kontakt
  • Isa Hagman , 08-12367575
  • Karin Blom , 0812367815
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb