Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Folktandvården Stockholm söker en senior tandläkare till kliniken i Sundbyberg eftersom
två av våra medarbetare blivit antagna till ST-tjänster internt. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandläkare hos oss erbjuds du en central roll i vårt arbete med att erbjuda hälsofrämjande och förebyggande tandvård för alla stockholmare. Du är teamets specialist i oral diagnostik och det är du som genomför den långsiktiga helhetsbedömningen. Folktandvården Stockholm utför patientsäker vård med hög kvalité och god service vilket blir centrala delar av ditt arbete. Du kommer att få genomföra enklare undersökningar till mer avancerade behandlingar. Hos oss deltar du i regelbundna terapimöten för att säkerställa kunskapsöverföringen mellan er behandlare. Du kommer att ha goda möjligheter till vidareutveckling och få engagera dig i frågor som är viktiga för dig.

Kliniken i Sundbyberg består av 10 ljusa och fräscha behandlingsrum, modern teknik i form av digital scanner för avtryckstagning. Du erbjuds att bli en del av ett gäng som trivs ihop, är engagerade och besitter hög odontologisk kompetens. Kliniken ligger på kort pendlingsavstånd till Stockholm city samt även till Odenplan och du har gångavstånd till stationen samt till tvärbanan som erbjuder goda kommunikationer inom Stockholmsområdet.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig seniora legitimerade tandläkare som har god erfarenhet inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift.

Vidare som person är du positiv även i tuffa situationer samtidigt som du etablerar förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Som tandläkare hos oss på Folktandvården Stockholm finns det möjlighet till:

 • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode
 • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare
 • Helgtjänstgöring med extra helgtillägg

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Ett tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till resultatutdelning
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Anställning
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

På grund av semestrar har vi en längre ansökningsperiod. Välkommen med din ansökan senast den 9 juli-2023. Intervjuer kommer påbörjas den 17 juli 2023. 

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Gazelle Kemi, klinikchef, 08-123 166 58, finns tillgänglig för frågor under perioden: den 22 maj till 15 juni.

Susan Mehtar Abbas, 08-123 167 39, finns tillgänglig för frågor under perioden: den 22 maj till 14 juli 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Sundbyberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4533
Facklig företrädare
 • Ulrika Rebhan, TT, 08-12316980
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-07-09

Tillbaka till lediga jobb