Vill du vara del i en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar och samtidigt ha ett utvecklande och varierande arbete? BUP Täby söker nu ytterligare en kollega till vår kompetenta psykologgrupp.

BUP Täby specialiserad öppenvård bedriver modern barn- och ungdomspsykiatri på specialistnivå. Vi ansvarar för att bedöma och behandla psykiatriska tillstånd hos barn och ungdomar, främst boende i Täby och Österåkers kommuner. Vår mottagning är en del i BUP Stockholm som omfattar alla steg från specialiserad öppenvård till klinikvård. Mottagningen ligger i Roslags Näsby i Täby, och är lätt att ta sig till t ex med buss från Mörby centrum/Danderyds sjukhus alternativt Roslagsbanan från Östra Station.

På mottagningen möter vi barn och ungdomar i åldrarna 0-17 år samt deras närstående. Det är stor variation i psykiatrisk problematik och funktionsnivå hos patienterna. Vi arbetar enligt en modell för stegvis vård för att kunna erbjuda våra patienter rätt vård på rätt nivå utifrån BUP Stockholms riktlinjer.

På BUP Täby finns bred och specialiserad kompetens med ett trettiotal medarbetare. Vår personalgrupp består av psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut och administratörer varav ett flertal arbetat under en längre tid på mottagningen. Vi samarbetar i tvärprofessionella team och går igenom bedömningar och vårdplanering på behandlingskonferens med insyn från olika professioner i teamet. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt arbetssätt och värnar om våra medarbetares kompetens. Vi erbjuder möjlighet till utbildning samt extern och intern handledning i bedömning, utredning och behandlingsmetoder.

Arbetsbeskrivning

Barn- och ungdomspsykiatriska bedömningar, behandling av olika psykiatriska tillstånd, neuropsykiatriska utredningar och samverkan med vårdgrannar. Arbete enligt evidensbaserade metoder och utveckling av processer och arbetssätt. Möjlighet finns vid intresse att anpassa tjänsten för att huvudsakligen arbeta med psykologisk behandling eller neuropsykiatriskt utredningsarbete. Som psykolog kan du även vara delaktig i digitala insatser samt gruppbehandling, såsom Unified Protocol, som vi erbjuder på vår mottagning.

Kvalifikationer

Leg. psykolog är ett krav.

Erfarenhet från arbete med barn- och ungdomspsykiatri samt neuropsykiatriska utredningar är meriterande.

Personliga egenskaper

Du är självgående, stabil och har en god samarbetsförmåga. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad och ha en god problemlösningsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

  

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsmiljö där du som medarbetare kan trivas och utvecklas. Vi tillhandahåller kompetensutveckling, som seminarier, konsultationer, handledning inom ett antal teoretiska inriktningar och utbildningar, med syfte att ge medarbetare möjlighet att erbjuda högkompetent, tillgänglig och kontinuerlig vård till familjerna i vårt område. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag (5.000 kr/år) och friskvårdstimme samt tjänstepension.

Övrig information 

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Om oss

BUP Täby är en del av BUP Stockholm. BUP Stockholm erbjuder specialiserad psykiatrisk vård för barn och ungdomar från 0 till 17 år inom Stockholms län. Vi är en del av Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) som är en vårdgivare inom Region Stockholm. Tillsammans är vi cirka 1 000 anställda som varje år möter drygt 22 000 barn, ungdomar och deras familjer.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Täby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4530
Kontakt
  • Enhetschef Päivi Sharifan Holma, 08-12352301
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, psykologförbundet, 08-12340484.
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb