Stockholms läns sjukvårdsområde, Norrvikens vårdcentral

Vår härliga och mycket familjära vårdcentral ligger i norra Sollentuna, precis i anslutning till Norrvikens pendeltågsstation och ett härligt bostadsområde. 

Vi söker dig som kan vikariera för vår ena distriktsköterska under hösten/vintern 2023 på 50%. 

På vårdcentralen är vi ett team på ca 22 medarbetare, med gedigna kunskaper och många med lång primärvårdserfarenhet. Vår arbetsgrupp består av en sammansättning av olika professioner:
läkare, distriktssköterskor, mottagningssköterskor, undersköterskor, psykologer och mediciniska sekreterare som alla kompletterar vårt fantastiska team! Vi är ett sammansvetsat team med låg personalomsättning och högt i tak! Här blandas allvar med lättsamheter. 

Vi känner våra patienter väl och det är en mycket mysigt och familjär stämning hos oss, och vi söker en till familjemedlem! 

Vi erbjuder invånarna och våra patienter god vård på hög medicinsk nivå med fokus på patientsäkerhet och kvalitet. Vi ansvarar för cirka 8000 listade patienter. Vi bedriver läkarmottagning, sjuksköterska/distriktssköterskemottagning, hemsjukvård, astma/KOL mottagning, diabetessköterska samt medicinsk fotvård. Vi har även en välbemannad psykologmottagning

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta inom hemsjukvårdsteamet med sedvanliga uppgifter för hemsjukvård. Du har en distriktsköterskekollega samt två rutinerade undersköterskor i teamet! Vi har ca 50 patienter i hemsjukvården och de flesta patienter bor i området dit vi tar oss med cykel eller gåendes.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska, helst distriktsköterska med primärvårdserfarenhet och tidigare arbete i Take Care och hemsjukvård. 

Vi söker dig som trivs med att arbeta självständig, som har god förmåga till att samarbeta med andra yrkesgrupper och arbeta i ett team. Du tycker om verksamhetsutveckling och vill arbeta för att driva och utveckla verksamheten positivt. Vi förutsätter att du har ett intresse av att jobba inom primärvården och att du har ett hälsofrämjande synsätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  

Vi erbjuder friskvårdsbidrag på 5000kr till alla våra anställda och hos oss finns möjlighet till flextid. Vi vill satsa på dig som anställd och erbjuder också fortbildningar, både internt som externt. Och har du ett specialområde du kan mycket om eller vill lära dig mer om så uppskattas och uppmuntras detta!

Tjänsten är ett vikariat på 50%. Arbete tisdagar + torsdagar varannan vecka och måndag, onsdag fredag varannan vecka. Arbetstiden är 08:00 - 16:30.

Hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!


Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50
Ort Sollentuna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4444
Kontakt
  • Simon Ottosson Levy, 08-12342203
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet Annika Stigmanslid, 08-12340490
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb