Beroendecentrum Stockholm, Maria Ungdom

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en klinik som bedriver universitetssjukvård samt forskning och utbildning.

Vill du vara del av en verksamhet som gör skillnad för barn och ungdomar och samtidigt ha ett utvecklande och varierande arbete? Maria Ungdom söker en psykolog till Mini Maria Stockholm.

Arbetsplatsen
Maria Ungdom hjälper barn och ungdomar som har ett riskbruk, skadligt bruk eller beroende av alkohol, droger eller spel om pengar. Verksamheten omfattar hela länet och har en hel vårdkedja från akut- och heldygnsvård till öppenvård.

Mini Maria Stockholm är en öppenvårdsmottagning som vänder sig till barn och ungdomar upp till 20 år som har eller befinner sig i riskzonen för ett skadligt bruk av alkohol, droger eller spel om pengar. Flertalet av våra patienter lider även av annan psykiatrisk problematik. Vi som arbetar på mottagningen är sjuksköterskor, psykologer och läkare och patientarbetet sker i team i nära samarbete mellan yrkesgrupperna. Våra lokaler ligger centralt placerat på Södermalm i närheten av bussar och pendeltåg.

Hos oss väntar ett stimulerande arbetsklimat, flexibel arbetstid, måndag till fredag, friskvårdstimme och friskvårdsbidrag. Vi erbjuder individuellt anpassad introduktion som utgår från din kompetens och erfarenhet. Inom Maria Ungdom finns ett psykolognätverk och vi arbetar aktivt med fortbildning av personal och uppmuntrar till utvecklingsarbete.

Arbetsuppgifter
Du förväntas kunna arbeta självständigt med psykologisk behandling och samtidigt jobba tillsammans med hela vårt team för att patienten ska få den bästa vården. Huvudsakligen kommer arbetet fokusera på individuell psykologisk behandling men arbetsuppgifterna kan även komma att inkludera utredningar och gruppbehandling. Som psykolog hos oss får du ett varierande arbete och kollegor med lång erfarenhet.

Dokumentation sker i TakeCare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-utbildning och som är nyfiken på att arbeta med barn och ungdomar och med beroendevård. Tidigare erfarenhet av beroendevård, arbete med barn och ungdomar och/eller traumabehandling är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi vill att du har ett engagemang för målgruppen. Du är med fördel strukturerad eftersom arbetet innebär att du själv kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Vi uppskattar att du är nyfiken och utvecklingsinriktad och kan skapa engagemang hos kollegor på ett inspirerande sätt!

Övrigt
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret vid nyanställning.

Vi arbetar med urval och rekryteringen kontinuerligt!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4423
Kontakt
  • Emil Jäder, 08-12347402
Facklig företrädare
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb