Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Tänder hela livet, ses som tecken på god livskvalitet.

Vi söker en nischtandläkare eller en tandläkare som har arbetat kliniskt ett par år och som har en bred erfarenhet inom allmäntandvård. Och har du redan eller vill du fördjupa dig inom den ökande patientgruppen i geriatrisk tandvård och patienter med särskilda behov? För rätt person finns det möjlighet i den här rollen att få gå en nischutbildning inom området orofacial medicin. 

Ditt uppdrag
Som tandläkare hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Du kommer att ha fokus på våra patienter och på goda resultat i både mindre och större arbetsuppgifter, i strävan att göra Folktandvården Stockholm till ett av Sveriges mest framgångsrika tandvårdsföretag. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken i Tumba erbjuder dig ett omväxlande arbete som ger dig kunskapsutbyte med professionella och erfarna kollegor. Tillsammans arbetar vi kontinuerligt för att förbättra verksamheten. Kliniken har 11 behandlingsrum och erbjuder dig att bli en del av ett gäng som verkligen trivs ihop, en klinik där engagemanget och kompetensen är hög. På kliniken finns intraoral scanner, mikroskop samt lyft som hjälpmedel till patienter vid behov. Kliniken ligger cirka 500 meter från stationen. Pendlar du med bil, finns möjlighet till parkering.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig, legitimerade tandläkare gärna med god erfarenhet inom allmäntandvårdens alla odontologiska ämnesområden. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Du är förtroendeskapande och håller en hög servicenivå. Du har en mycket god kommunikativ förmåga i svenska språket i både tal och skrift. Har du erfarenhet av T4 är det meriterande.

Vidare som person är du tålmodig, nyfiken och empatisk. Du är hängiven och positiv i tuffa situationer samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Folktandvården Stockholm erbjuder dig även olika förmåner såsom:

 • Nischtillägg 7000-12000 kr
 • Ett friskvårdsbidrag på 5 000 kr
 • Att få handleda nyutexaminerade tandläkare mot ett extra arvode ca 3000kr
 • Schemalagd helgtjänstgöring med extra helgtillägg ca 1500kr
 • Karriär inom exempelvis uppdrag såsom; klinikchef, nischtandläkare och odontologisk samordnare.
 • Tjänstepension
 • Löneväxling till pension
 • Extra semesterdagar till dig över 40 år
 • Ett tillägg vid föräldraledighet
 • Möjlighet till resultatutdelning
 • Frisktandvård
 • Subventionerad läkarvård

Dessutom kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Anställning
Välkommen med din ansökan senast 2023-06-18. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Provanställning kan förekomma. Tillträde sker enligt överenskommelse. Bifoga kopia av legitimation tillsammans med CV.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Karam Kareem, klinikchef, 072-594 91 45 Karam.Kareem@regionstockholm.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Tumba
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4370
Facklig företrädare
 • Ulrika Rebhan, TT, 08-12315232
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb