Just nu erbjuder vi dig ett stimulerande, utmanande och mycket lärorikt arbete som sjuksköterska på natten på vår vårdavdelning för Gastroenterologiska och Hepatologiska patienter. Vi är en stabil arbetsgrupp, med en bra mix av erfarna kollegor och nyexaminerade sjuksköterskor. Kom och jobba med oss!

 

Vårt anställningserbjudande

  • Individuell lönesättning
  • Dubbel natt-ob
  • Behovsanpassad introduktion
  • Friskvårdsbidrag 5000 kr per år 
  • Kvarstannandebonus
  • ATK-tid enligt arbetstidsavtalet
  • Rekryteringsbonus vid påskriven anställning före 31 augusti 

Som anställd på Danderyds sjukhus får du ersättning för sjukvård och tillgång till det välutrustade personalgymmet Lyftet för endast 540 kr per år. Du erbjuds personalparkering till förmånligt pris samt personalbostad vid behov. Vi har förmånliga ersättningar för dig som är föräldraledig. Utöver det finns pension, semester, företagshälsovård, försäkringar och löneväxling.

Läs mer om dina förmåner: Dina förmåner - Danderyds sjukhus

 

Verksamheten

Avdelning 92 är en del av Danderyds sjukhus verksamhetsområde för Medicinsk Specialistvård med inriktning mot den Gastroenterologiska och Hepatologiska patienten. Vi ligger i stora och ljusa lokaler med fin takterass. Hos oss får du ta del av en spännande vardag med mycket arbetsglädje, gott kamratskap med patienten i fokus. Vi vårdar främst patienter med IBD och leversjukdom men även andra internmedicinska tillstånd. Vårt tvärprofessionella team består av sjuksköterskor, undersköterskor, specialistutbildade läkare, kurator och sjukgymnast. Vi har ett nära samarbete med Gastromottagningen och flera sjuksköterskor hos oss roterar mellan verksamheterna.

 

Om arbetet

Hos oss vårdas tolv patienter. På natten jobbar du som sjuksköterska med två erfarna undersköterskor. Dagtid är vi två sjuksköterskor och tre undersköterskor, kvällstid två sjuksköterskor och tre undersköterskor. Vi har en vårdsamordnare och koordinator mån-fre som har hand om alla inkommande samtal och social planering för våra patienter. 

Arbetet som sjuksköterska är omväxlande både omvårdnadsmässigt och medicinskt med ett nära samarbete med olika professioner i teamet. Du arbetsleder, gör bedömningar och ordinerar omvårdnadsåtgärder. Hos oss erbjuds du en tydlig karriärs- och kompetensstege inom vår verksamhet som är kopplad till löneutveckling. Du får ta del av regelbundna föreläsningar och seminarier samt medverka i att skapa struktur efter dina önskemål. I framtiden kan du bli erbjuden kurser och/eller specialistsjuksköterskeprogram på högskola/universitet med inriktning mot gastroenterologi.

 

Om dig

Vi söker dig som arbetat några år som legitimerad sjuksköterska och du får gärna ha ett intresse av att jobba med människor med Gastroenterologiska sjukdomar. Tidigare erfarenhet från akutsjukvård och Gastroenterologi/Hepatologi är meriterande.

Vi ser gärna att du har personliga egenskaper såsom förmåga till självständighet, flexibilitet, en positiv framtoning samt tar egna initiativ till förbättring utifrån avdelningens behov. Vi ser till personlig lämplighet vid en anställning hos oss.

 

Övrigt

Vi erbjuder dig en konkurrenskraftig lön och urval sker löpande under ansökningstiden. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig!

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4369
Kontakt
  • Christiina Siikavaara, 08-12356493
  • Angeles Leal Moran, 08-12357288
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-06-28
Sista ansökningsdag 2023-07-26

Tillbaka till lediga jobb