Karolinska Universitetssjukhuset, Tema Inflammation och Åldrande

Vi erbjuder

På Trafikmedicin mottagning utreds de medicinska förutsättningarna för körkortsinnehav för personer med skilda diagnoser (exempelvis kognitiv sjukdom, stroke, MS, Parkinsons sjukdom). Patienternas ålder varierar mellan 20 och 98 år. Du kommer att ingå i en liten, men högproduktiv personalgrupp bestående av läkare, psykologer, arbetsterapeuter, undersköterskor och administrativ personal.

Vi erbjuder en trivsam arbetsplats med god sammanhållning, en individuellt anpassad introduktion och möjlighet att självständigt planera ditt arbete.

Som anställd på Karolinska Universitetssjukhuset får du självklart också ta del av de förmåner  som vi erbjuder.

Om tjänsten 

Du kommer att genomföra neuropsykologiska utredningar och redovisa dessa i form av skriftliga utlåtanden och intyg. samt delta i multidisciplinära konferenser.

Som psykolog vid Trafikmedicin Mottagning kommer att du att ha en viktig roll vid de utredningar som enheten genomför. Du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier för att säkerställa att patientens förutsättningar för körkortsinnhav bedöms på bästa sätt.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • har ett genuint intresse för neuropsykologi och körkorts- och mobilitetsfrågor utifrån ett individ- och samhällsperspektiv
  • trivs med att arbeta tillsammans med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  • tar ansvar för det egna arbetet. Du strukturerar självständigt ditt angreppssätt samt driver dina processer vidare och säkerställer att saker blir gjorda.
  • gör korrekta avvägningar och prioriteringar i ditt arbete. Du väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden samt visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.
  • planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. För dig är det viktigt att sätta upp och hålla tidsramar.
  • har god förståelse när det kommer till komplicerade språkliga underlag, i både tal och skrift. Du har även förmåga att skriva och producera underlag på samma höga nivå.

Kvalifikationer 

Krav: Leg psykolog med behörighet att verka inom svensk sjuk- och hälsovård

Meriterande: Påbyggnadskurser i neuropsykologi, specialist- eller genomförd forskarutbildning. Körkort B. Kunskaper i andra språk.

Välkommen in med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-04 eller tidigare
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm, Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4310
Kontakt
  • Catarina Lundberg, +46812386403
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-16

Tillbaka till lediga jobb