Folktandvården Stockholm

Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi en tandsköterska till Vällingby. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag

Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Folktandvården Vällingby är en stor klinik med 22 rum med ett 40-tal härliga medarbetare där glädje och högt i tak är något som är viktigt för oss. Vi arbetar för att lösa våra dagar tillsammans, så våra patienter får den bästa vården och bemötande. Vi har en stor bredd av erfarenhet inom samtliga discipliner. Vi som arbetar här är allt i från nyexaminerade till mycket erfarna medarbetare. Kliniken ligger mitt i Vällingby Centrum nära bussar och T-banan. Det finns även tillgång till parkering i garage.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och även gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

  • Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
  • Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
  • Schemalagd helgtjänstgöring och få ett extra helgtillägg för det.

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 24 juni 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Petra Möller-Ahmsetter, klinikchef, 08-123 166 64  eller Helen Schwartz, arbetsledare, 08-123 160 41.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde juni/augusti
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vällingby
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4300
Kontakt
  • Petra Möller-Ahmsetter, 08-12316664
  • Helen Schwartz, 070-2861662
Facklig företrädare
  • Soheila Mellat , 08-12316696
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb