Beroendecentrum Stockholm, Liljeholmsbergets beroendemottagning

Beroendecentrum Stockholm är Sveriges största beroendeklinik. Vi erbjuder stöd och hjälp till personer som har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel. Vår verksamhet innefattar akut- och heldygnsvård, lokal öppenvård och högspecialiserad vård. Vi är också en klinik som bedriver universitetssjukvård samt forskning och utbildning.

Arbetsplatsen
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och vill bli en del vårt team på Liljeholmsbergets beroendemottagning. Mottagningen är Beroendecentrum Stockholms största mottagning och ligger centralt vid Liljeholmens centrum med goda kollektiva kommunikationer. Vår målgrupp är personer över 18 år.

Som medicinsk sekreterare är du en viktig del av mottagningens arbetslag. I det administrativa teamet har vi i nuläget två medicinska sekreterare och en administratör och vi vill nu utöka med ytterligare en medicinsk sekreterare. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat journalskrivning i TakeCare, remisshantering och av- och ombokningar. Men även telefonservice via TeleQ, kassa- och receptionsarbete samt registreringar.

Handledning av studenter som periodvis kan vara placerade på mottagningen ingår även det i arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och betydelsefullt arbete med eget ansvar där kollegialt samarbete är en central del av arbetet. Inom Beroendecentrum Stockholm finns goda möjligheter för utveckling och utbildning. Vi erbjuder olika förmåner som friskvård och fri sjukvård i öppenvård.

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du behärskar svenska språket väl och har god kunskap i medicinsk terminologi samt goda kunskaper i Microsoft Office-paketet. Vana att arbeta i journalsystemet TakeCare, liksom tidigare erfarenhet av arbete på psykiatrisk öppenvårdsmottagning eller beroendemottagning, är meriterande. Då arbetet är i hög grad varierande och självständigt lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Du trivs med att vara mottagningens ansikte utåt och att ge god service. Du bör kunna arbeta strukturerat och professionellt även under perioder av stress och oförutsedda händelser. Vi ser gärna att du är öppen för utveckling i arbetet och att du tar egna initiativ.

Anställningsform/villkor
Tillsvidareanställning, heltid, dagtid mån-fred.

Övrig information
Beroendecentrum Stockholm tillämpar alkohol- och drogtest samt utdrag ur misstanke- och belastningsregistret vid nyanställning.

Vi gör urval och intervjuar kontinuerligt.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enl. överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4239
Kontakt
  • Emilie Andersson, Enhetschef, 08-123 47076
  • Andreas Ottosson, Bitr.enhetschef, 08-12347219
Facklig företrädare
  • Ola Tellner, Vision, 08-12340481
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb