Psykiatri Södra Stockholm, Psykosmottagning Södermalm

Psykiatri Södra Stockholm strävar efter att bli ett ledande föredöme inom svensk psykiatri. Det gör vi genom att arbeta personcentrerat, erbjuda rätt kompetens för patientens behov, betona tillämpning av evidensbaserade riktlinjer och vårdprogram. Vi satsar fortsatt på utvecklingsarbete inom områdena patientsäkerhet, vårdprocesser och vår viktigaste resurs medarbetaren. Vi är över 850 engagerade medarbetare som erbjuder patienter en god, säker och jämlik vård.

Om Psykosmottagning Södermalm
Vi är en personalgrupp som brinner för patienter med psykossjukdomar. Viktiga
värderingar för oss är patientens fokus samt tillgänglighet, gott bemötande och patientupplevd kvalitet. Psykosmottagning Södermalm tar emot patienter med psykossjukdom som främst bor i stadsdelarna Södermalm, Enskede Årsta, Skarpnäck och Östberga.

Mottagningen består av specialistläkare, case managers, ett mobilt team och en sjuksköterskemottagning. Därtill arbetar paramedicinare och sekreterare på mottagningen.
Totalt är vi ca 33 personer.


Arbetsbeskrivning
Mobila teamet arbetar med varierande psykiatriska uppdrag. De flesta uppdrag kommer från mottagningens case managers eller läkare.

Att säkerställa läkemedelsbehandling till patienter i hemmet och på boenden är en stor del av arbetsuppdraget. Andra uppdrag kan bestå av att bidra med bedömning av patientens tillstånd där patienten befinner sig och att stödja patienten i funktioner som bidrar till att upprätthålla och främja god hälsa.

På vardagar kl.08.00-16.45 hanterar mobila teamet även akutomhändertagande av mottagningens egna patienter som söker oss på mottagningen.

Vi arbetar i datajournalsystemet TakeCare.

Kvalifikationer
Vi vill att du är utbildad i-/ eller studerar till ett vårdyrke. Erfarenhet av arbete med psykospatienter är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket.
B-körkort är ett krav.


Personliga egenskaper
Arbetet kräver god samarbetsförmåga, förmåga att arbeta självständig. Flexibilitet och servicekänsla är viktigt. Förmåga att kunna möta människor i skiftande mående både i patientens hem och på mottagningen.

Anställningsform
Vikariat, timanställning. Heltid (37 tim/veckan) under sommarperiod juni - augusti, mån – sön, schemalagd arbetstid. Vi ser gärna att du fortsätter med timanställning efter sommaren och kan jobba vidare med oss vid behov och under lov och helger.


Låter det intressant?
Du söker tjänsten med CV, personligt brev och intyg. Vi tillämpar löpande intervjuer i denna rekryteringsprocess och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.  Kliniken tillämpar SLSO’s riktlinjer för registerkontroll mot belastnings- och misstankeregistret.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning tillämpas
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4235
Kontakt
  • Mika Hellström, 0812341605
Facklig företrädare
  • Nurgül Dinler, Kommunal, 08-12340499
  • Lena Elfström, Vårdförbundet, 08-12340490,lena.elfstrom@regionstockholm.se
  • Liisa Holtay, Psykologförbundet, 08-12340484
Publicerat 2023-05-05
Sista ansökningsdag 2023-05-26

Tillbaka till lediga jobb