Södersjukhuset AB, Ortopedi, Operation

Operationssjuksköterska till ortopedoperation på Södersjukhuset!

 På Södersjukhuset, mitt i Stockholm, har vi satt ribban högt. Vi ska bli landets ledande sjukhus! Här jobbar du i en prestigelös miljö med goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med nästan 5 000 kollegor. Södersjukhuset är ett av Nordens största akutsjukhus, som tar emot cirka 130 000 patienter om året. Vi har också en av Sveriges största förlossningskliniker. Här bedrivs omfattande forskning och utbildning. Vi kombinerar det stora sjukhusets möjligheter med den nära och personliga patientkontakten.

Ortopedkliniken på Södersjukhuset är en av landets största.  Nu söker vi dig som är operationssjuksköterska med ett starkt intresse av ortopedi som vill vara med och utveckla vår verksamhet.

Du kommer delta i ortopediska operationer, som större protesrevisioner, avancerad artroskopi, komplexa frakturer och ryggoperationer i hybridsal men också i mindre elektiva och akuta operationer som handledsfrakturer och senskador.

Du ingår i ett team av duktiga operationssjuksköterskor och undersköterskor. Vår arbetsplats präglas av god kommunikation, hög kompetens och en bra stämning. Förutom kunskap värdesätter vi humor och ett gott arbetsklimat.

Detta erbjuder vi dig
Vi erbjuder fasta scheman. Du arbetar var femte helg och max en kväll i veckan. Vi kan också erbjuda dig att ingå i ett projekt där du arbetar effektivt i 6 timmar inne på en operationssal med förskjuten rast före eller efter arbetspasset. De resterande 2 timmarna kan du välja mellan friskvård, reflektion och förbättringskunskap och kvalitetsutveckling.

Varje operationssal bemannas med tre personer. På så vis kan arbetet med patienterna ske växelvis och samtidigt leda till ett effektiv och patientsäkert flöde.

Vi strävar efter att stärka teamarbetet runt patienten på operation och alla yrkeskategorier är viktiga för att patienten ska få en säker och professionell omvårdnad. Att vara en del i helheten är för oss självklart, vi hjälps åt och samarbetar över alla gränser!

Alla som kommer till oss får en inskolning anpassad utifrån individuella erfarenheter. Efter inskolningsperioden fortsätter kontinuerlig vidareutbildning och kompetensutveckling inom ortopedi. Vi erbjuder mentorskap under ett år.

På Södersjukhuset har du som anställd fina förmåner allt från friskvård (gym, olika träningspass och tillgång till vårt Hälsoteam) till löneväxling.

Kontakta oss för ett besök om du är nyfiken på vår arbetsplats!

Anställning
Tillsvidareanställning, heltid Tillsvidareanställning, heltid (38:15 timmar / vecka helgtjänstgöring var 5:e helg) vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enlig överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/4043
Kontakt
  • Karin Ijemugbe-Gabari, vårdenhetschef, 072-4564948
  • Veronica Dahlgren , vårdenhetschef, 072-4688697
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet centra söder, 0704843310
Publicerat 2023-05-02
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb