Redo för något nytt? Vi erbjuder dig en lärorik arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Vi söker dig sjuksköterska som vill utvecklas och bredda dina kunskaper inom hjärtsjukvård. Välkommen med din ansökan till natten på Hjärtsviktscentrum!

Vårt anställningserbjudande

Hjärtsviktscentrum består av en kardiologisk vårdavdelning tillsammans med vår akuta dagvårdsenhet. Vi vårdar främst patienter med inriktning hjärtsvikt, nydebuterad som kronisk. Ni är 2 sjuksköterskor och 3 undersköterskor som tillsammans vårdar 18 patienter. Hos oss får du en stimulerande och spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling inom en av Sveriges främsta hjärtkliniker.

Som nyanställd får du även en tydlig utbildningsplan samt en introduktion under handledning utifrån dina behov med en erfaren kollega. På hjärtkliniken arbetar vi med kompetensstege och Din fortsatta kompetensutveckling sker i samråd med vårdenhetschef. Efter 2 år har du möjlighet att bli hjärtsjuksköterska och efter 4 år avancerad hjärtsjuksköterska.

Såhär säger en medarbetare om hur det är att jobba på hjärtkliniken:

" - Utvecklingsmöjligheterna, patientgruppen och den goda stämningen. Kliniken har även ett omfattande utbildningsuppdrag vilket är utvecklande för mig som handledande sjuksköterska." -SSK/AKA, Hjärtkliniken.

Låter det spännande? Hör av dig så berättar vi gärna mer!

Arbetsbeskrivning

Som sjuksköterska är du en viktig del av teamet kring patienten. Du arbetar med omvårdnad, medicinska behandlingar och övervakning av våra patienter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet från hjärt- eller akutsjukvård.

Personliga egenskaper

Du tycker om att samarbeta och har ett flexibelt förhållningssätt. Du är bekväm med att ta ansvar och egna initiativ. Vidare tror vi att du har en positiv framtoning och ett genuint intresse för att arbeta med omvårdnad. För att axla rollen behöver du också vara strukturerad med förmåga att kunna prioritera och delegera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning hel- eller deltid.
  • Nattjänstgöring 32,20 tim/vecka med dubbelt natt- OB.
  • Kvarstannandebonus, vilket innebär 40 timmar extra i tidsbanken, som kan tas ut i ledighet, lön eller pensionsavsättning om jobb mer än ett år

Allt om dina förmåner

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3835
Kontakt
  • Marie Arveklint, 08-12357461
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 08-12357070
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb