Är du sjuksköterska som värdesätter ett gott arbetsklimat, gillar att bidra med din kunskap och  tillsammans med kollegor jobba med patientens bästa i fokus? Då är du rätt person för jobbet! I vår arbetsgrupp tar vi tillvara på varandras olika erfarenheter och kompletterar varandra. Här finns goda möjligheter att vidareutveckla och fördjupa dina kunskaper.

 

Vårt anställningserbjudande

Vill du ha en bra introduktion på arbetsplatsen?

Vi erbjuder individanpassad introduktion och ett sjukhusövergripande introduktionsprogram om du skulle vara nyexaminerad sjuksköterska.

Vill du arbeta efter tydliga rutiner?

Vi erbjuder tydliga arbetssätt och rutiner för att skapa smidighet i det dagliga arbetet.

Vill hinna med ditt jobb?

Vi vårdar högst 4-6 patienter per sjuksköterska/undersköterska under dag- och kvällstid för att göra vården så säker som möjligt och för att ha en god arbetsmiljö.

Vill du kompetensutvecklas?

Vi erbjuder stora möjligheter till vidareutbildning både internt och specialistutbildningar.

Vill du ha stöd i ditt dagliga arbete som sjuksköterska?

Vi har stödfunktioner såsom farmaceuter, vårdsamordnare, fysioterapeuter och kontaktsjuksköterskor.

Vill du arbeta i ett öppet klimat med erfarna kollegor?

Här finns kollegor som du kan fråga om allt!

Vill du påverka ditt schema?

Vi erbjuder individuell schemaplanering där du i stor mån kan påverka ditt schema.

Utöver det erbjuds du

Friskvårdsbidrag på 5000kr/år.
Heltidstjänst 38:15h/vecka.
En god arbetsmiljö.
Ny kunskap som du bär med dig resten av livet!
Sign-on-bonus t.om 30/4

Vårdavdelning 65 är klinikens urologiska vårdavdelning med 13 vårdplatser. Vi har både ett elektivt och akut flöde till avdelningen, där de elektiva patienterna genomgår kirurgiska ingrepp för cancer i urinvägarna, urinblåsa, prostata eller njure. Varje dygn tar vi även emot akuta patienter som kan ha drabbats av njurstensanfall, urosepsis, hematuri och andra symtom ifrån urinvägarna. 

 

Arbetsbeskrivning

I din roll som sjuksköterska på vårdavdelning planerar, leder och utför du specifikt urologiskt och ibland kirurgiskt omvårdnadsarbete. Du arbetar fortlöpande med observationer, ansvarar för pre- och postoperativ omvårdnad, smärtlindring, palliativ vård samt säkerställer att patienten är optimerad inför operation. I arbetsuppgifterna ingår även att göra självständiga bedömningar, samt att arbetsleda omvårdnadsteamet.
Vi vårdar även akuta patienten med kirurgiska besvär.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, med erfarenhet och minst 1 års kliniskt arbete som sjuksköterska. Erfarenhet och utbildning inom urologi/ och eller kirurgisk vård är meriterande.

 

Personliga egenskaper

En förutsättning för att du ska trivas hos oss är att du gillar att arbeta i det patientnära arbete och att du värderar ett gott arbetsklimat högt.  Vi värnar om våra patienter och ser gärna att du som sjuksköterska aktivt arbetar personcentrerat. 

Att se möjligheter i stället för hinder tror vi är bra, då vi arbetar i en snabbt skiftande verksamhet där tempot ibland kan vara högt. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Din muntliga kommunikationsförmåga är god och du har ett strukturerat arbetssätt och förmåga att se helheten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

Övrigt

Lynn, Leg sjuksköterska, på avdelning 65:

”Jag tycker det är skönt att ha tid att ge god vård till mina 5 patienter. Jag skrattar varje dag på jobbet och känner mig trygg med det stabila ledarskap som finns på avdelningen.”

 

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Danderyd
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3660
Kontakt
  • Anna Cohen, 08-12356609
  • Filippa Tysk, 08-12355150
Facklig företrädare
  • Maria Hybbinette, Vårdförbundet, 08-12355465
Publicerat 2023-04-18
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb