Tiohundra

Är du klinisk fysiolog och vill kunna påverka ditt arbete? Välkommen till klinisk fysiologi i Norrtälje, en arbetsplats med positiv arbetsgrupp och korta beslutsvägar!

 

Om tjänsten

På vår klinik finns möjlighet att vara med och forma och utveckla verksamheten och det är lätt att påverka, vilket vi ser som en framgångsfaktor gällande både att vara en attraktiv arbetsgivare och att i slutändan leverera hög kvalitet i alla led till våra patienter.

Enheten för klinisk fysiologi och sömnapné erbjuder dig en trevlig arbetsmiljö med positiv atmosfär på jobbet. Vi erbjuder dig också möjlighet att utvecklas genom att lära av och tillsammans med duktiga kollegor. Hos oss får du möjlighet att förverkliga dina verksamhetsförbättrande idéer. Våra beslutsvägar är korta och det är lätt att påverka arbetet.

Tjänsten omfattar minst halvtid. Hos oss finns möjlighet att arbeta hemifrån vid högre anställningsgrad. En kombinationstjänst med arbete både klinisk fysiologi och inom sömnapnéverksamheten är möjlig.

Till förmåner på sjukhuset hör ett generöst friskvårdsbidrag (5000 kr för 2023) och tjänstepensionsavsättning där vi betalar in 6 % av din månadslön.

 

Om dig

Vi söker dig som är specialistläkare i klinisk fysiologi och som vill arbeta minst 50%.

Vi ser gärna att du har bred erfarenhet av ekokardiografi, arbetsprov, långtids-EKG och kärlundersökningar. Du kan jobba brett med flera olika metoder under en arbetsdag och bidrar till att löpande förbättra verksamheten. Du gillar mottagningsarbete och tycker om att arbeta i team med andra yrkeskategorier för att uppnå bra kvalité. Du delar gärna med dig av dina kunskaper. Naturligtvis delar du vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Om oss

Vi är en relativt liten men framåtblickande och positiv klinik där alla personalkategorier aktivt bidrar till verksamhetens utveckling. Enhetens verksamhet består till hälften av klinisk fysiologisk diagnostik och till hälften av mottagning för sömnapnépatienter. Våra metoder inom klinisk fysiologi omfattar ekokardiografi (transthorakal, transoesofageal samt stressekokardiografi), arbetsprov, elektrokardiografi av olika typ och tidslängd, ambulatorisk blodtrycksmätning, kärlfysiologi samt spirometri.

Förutom det diagnostiska arbetet finns också möjlighet till mottagningsarbete med utredning, behandling och uppföljning av sömnapnépatienter för den som är intresserad.

Inom klinisk fysiologi arbetar specialistläkare i klinisk fysiologi och kardiologi, ST-läkare i klinisk fysiologi, biomedicinska analytiker och undersköterskor. På enhetens sömnapnéverksamhet arbetar också specialistläkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi tar emot randande ST-läkare, auskulterande läkare, BMA- och sjuksköterskestudenter samt undersköterskeelever.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Sammanslagningen av sjukvård och omsorg i samma företag gör oss unika i Sverige. Vårt innovativa och effektiva arbetssätt höjer kvaliteten och skapar mervärde för patienter, brukare, närstående och medarbetare. Norrtälje sjukhus är ett komplett akutsjukhus som får toppbetyg av både medarbetare och patienter. På vårt trivsamma sjukhus har vi ett välfungerande samarbete mellan enheter. Närheten, den personliga kommunikationen och teamet präglar vårt sjukhus. Hos oss arbetar du i en fantastisk Roslagsmiljö med nära till det mesta; havet, en charmig stadskärna, uteserveringar samt närhet till ett boende i lantlig miljö men ändå nära Stockholm.

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad buss direkt från Stockholm.

 

Flytta till Norrtälje?

Norrtälje ligger på pendlingsavstånd från både Stockholm och Uppsala. Går du i tankar på att flytta till Norrtälje kan rekryteringslotsen – ett samarbete mellan Norrtälje kommun och några av våra största arbetsgivare – hjälpa dig på vägen med så väl bostad, jobb till medföljande partner, skola och barnomsorg.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%-100% efter överenskommelse
Ort Norrtälje
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2023/3327
Kontakt
  • Ingrid Berggren, Tf Klinikchef, 08-12326589
Facklig företrädare
  • Nås via vår växel, tel., 0176-10100
Publicerat 2023-04-04
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Tillbaka till lediga jobb